Bachelor arkitektur grader

NewSchool of Architecture and Design

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor arkitektur grader

NewSchool of Architecture and Design

Newschool tilbyder to bacheloruddannelser i arkitektur. Bachelor of Architecture er et femårigt Naab akkrediteret program, der vil forberede dig til at forfølge arkitektonisk licensure i USA og Bachelor of Arts i Arkitektur er en fireårig uddannelse, der vil give dig et bredt fundament for arkitekturen feltet.

Bachelor of Architecture

Fra undervisning hævdvundne byggetraditioner til bæredygtige og innovative teknologier, læseplanen for denne arkitektur bachelorgrad program giver fremtidige arkitekter mulighed for at tjene en første professionelle grad akkrediteret af den nationale Architectural akkrediterende Board (Naab). Den Bachelor of Architecture hjælper studerende får uddannelse og legitimationsoplysninger, de har brug for at forfølge statens licensure. Studerende vil forlade dette program godt rustet til en stilling i en arkitektur eller design firma.

Den traditionelle spor tager fem år at færdiggøre, men engagerede studerende kan vælge at tage en accelereret spor, som vil give dem mulighed for at færdiggøre deres uddannelse i fire år. Det Bachelor of Arts i arkitektur grad er designet til studerende interesseret i at lære om design ud fra et teknisk og æstetisk perspektiv som forberedelse til enten en Master of Architecture grad program eller udøvelse af en anden professionel grad. Med læseplan fokuseret på at sætte dig med de nyskabelser, produkter og former for byggeri, dette program udstyrer dig til at møde de faglige udfordringer i mange nye arkitektoniske bestræbelser. Hvis du altid har ønsket at forstå grundlaget for design fra et teknisk og æstetisk perspektiv, newschool s Bachelor of Arts i Architecture program er ideelt for dig.

Den traditionelle spor tager fire år at gennemføre, men engagerede studerende kan vælge at tage en accelereret spor, som vil give dem mulighed for at færdiggøre deres uddannelse i tre år.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
4 - 5 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - San Diego, California
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
USA - San Diego, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen