Bachelor - Arkitektur

Bilkent University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor - Arkitektur

Bilkent University

Bachelor - Arkitektur

Institut for Arkitekturens Kurset giver et stærkt fundament i arkitekturteori og forbereder de studerende til den innovative inden for moderne tegnestue. Programmet omfatter det tværfaglige disciplin og tilbyder en bred vifte af kurser med henblik på at udstyre de studerende med viden og færdigheder, der sætter dem til at designe æstetisk tiltalende, strukturelt sikker, teknologisk forsvarlig, miljømæssigt sunde og komfortable bygninger. Fakultetet er afsat til at uddanne kritiske og uafhængige tænkere, der forstå betydningen af ​​arkitektur 's sociale virkninger. Det fysiske miljø understøtter denne pædagogiske filosofi. Afdelingen lettes med rummelige studios, undervisningslokaler med projektorer, auditorier, computerlokaler og fotografering studios. Studerende også drage fordel af en af ​​de bedste arkitektoniske bibliotekssamlinger i landet.

&nbsp

Hvorfor studere på Bilkent University


Bilkent University blev grundlagt for at skabe et miljø for læring og intellektuel vækst omfatter de videnskaber, teknologi, humaniora og kunst.


Bilkent tilbyder et stimulerende læringsmiljø og en farverig social atmosfære. Dens omfattende campus tilbyder en komfortabel base for akademiske studier og somme engagement, og samtidig have fordelene ved at være tæt på en blomstrende metropol. Studerende kan pendle til campus via den gratis shuttle-systemet.


Bilkent University rangerer 32:e i den konstituerende Times Higher Education 100 under 50 liste over verdens bedste unge universiteter. Ifølge ISI Citation Indexes, fortsætter Bilkent at rangerer højt i Tyrkiet i antal publicerede artikler per fakultet medlem og rangerer højt internationalt.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tyrkiet - Ankara
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Tyrkiet - Ankara
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen