Read the Official Description

Den Bachelor of Events Management (Honours) program forbereder kandidater, der kan ansættes som specialister i planlægning og udførelse af en række rutine og komplekse arrangementer. Du vil tilegne sig den nødvendige viden og færdigheder er nødvendige for at udvikle dig til en multi-disciplineret, kreativ person, som er i stand til effektivt at bidrage til de møder, incentives, konventioner og udstillinger (MICE) sektorer.

Hvorfor vælge dette program?

Hvis du er interesseret i en tempofyldt, spændende miljø med et twist af eventyr og underholdning, ville dette program bedst passer til dine forventninger Events Management.

Hvad kan forvente af dette program?

I løbet af dette program, er du forventes at gøre en masse læsning, skrivning (hovedsagelig rapporter, taler, præsentation og behandle spørgsmål og svar i klasse diskussioner), foredrag og øvelser / praktiske klasser, der deltager i begivenheden organisation, ekskursioner / besøg til event virksomheder, kongrescentre og ser eller deltager i virkelige hændelser. Den stramning af læring og anvendelse må forventes i en uddannelse.

Praktik Program: Du vil gennemgå et semester af omfattende uddannelse i praktik program. Det har været specielt designet til at give dig en intensiv hands-on lærerig oplevelse i et udfordrende arbejdsmiljø.

Adgangskrav:

  • STPM eller A-level eller tilsvarende med et minimum af to (2) hovedstol passerer.
  • Ansøgere med andre kvalifikationer betragtes på en sag til sag-basis.

Indtag: januar-maj og september

Varighed: 3 år, herunder et semester af praktik.

Program taught in:
Engelsk

See 13 more programs offered by BERJAYA University College of Hospitality »

This course is Campus based
Start Date
Apr. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Apr. 2019
End Date
Application deadline

Apr. 2019