Bachelor - computing & det

INTI International University & Colleges, Malaysia

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor - computing & det

INTI International University & Colleges, Malaysia

TEKNOLOGI GØR ALT ARBEJDE

Computing og IT er blevet en integreret del af alt, hvad vi gør. Hvis du mener, den måde, vi kommunikerer, socialisere, gøre forretninger eller blot gå om vores daglige liv, er det nemt at sætte pris på fordelene - og betydning - teknologi.

Som innovationer fortsætte med at stige, og udvikle sig, er der behov for flere og flere it-professionelle. Karrieremuligheder i tech verden er uden grænser. Du kan bidrage på mange områder, samtidig med at dit eget arbejde meningsfuldt og givende, uanset hvor du vælger at være.

Hvis du har en interesse for at løse flerdimensionelle problemer, der kræver fantasi og solid teknisk viden, kan vi hjælpe dig med at opbygge din fremtid i denne velbetalte felt.

Programmeret til SUCCES

Anskaf yderst anvendelige færdigheder gennem vores industri-studieordning. INTI arbejder med de bedste it-udbydere, der giver dig adgang til avanceret teknologi, ekspertise og faglige indhold certificering. Du vil være godt forberedt, selv før du opgraderer.

KARRIEREUDVIKLING
Hos INTI, vi sætter dig i centrum for vores høje kvalitet læring erfaringer. Læseplanen er designet til at give næring til innovative ideer og en global tankegang, ved hjælp af "projektbaseret læring" og "problembaseret læring" tilgange.

Du vil arbejde på projekter, der skal udvikle færdigheder til problemløsning, analyse, kommunikation, teamwork og projektledelse. I løbet af disse aktiviteter, vil du designe løsninger og forbedre samarbejder. Dette forbereder dig til beskæftigelse og en levetid på læring.

Udsættelse for de seneste innovationer
Ved at deltage i ikt arrangementer og IT-relaterede turneringer eller godkendt af Malaysia Multimedia Development Corporation (MDeC), får du at udfordre dig selv, der kan forbedre din kreativitet og pleje dit sind til at være en dygtig it-professionel. Dette er i tråd med regeringens vision om at omdanne Malaysia til en videnbaseret økonomi.

Partnerskab med Coventry University
udbydes Vores Computing & IT-programmer i samarbejde med og valideret af Coventry University, UK.

uddannelse Rigtig industri
Den INTI Praktik program giver uvurderlig arbejdsplads oplevelse, der forbereder dig til beskæftigelse, når du opgraderer. Tidligere INTI studerende har interneret på multinationale selskaber som SONY, Ricoh, Advanced Micro Devices Global Services, Western Digital, UNISEM, Samsung, ON Semiconductor, Profi tera, PricewaterhouseCoopers og mere.

Samarbejde med IT LEDERE

IBM
INTI International University og IBM Malaysia har smedet en alliance baseret på IBMs Software Karriere Uddannelse (SCT) program, hvilket gør INTI den første private universitet i Malaysia for at blive en IBM Education Partner. Hvis du forfølge en master eller Degree program på INTI, kan du få adgang til ressourcer, førende teknologier, bedste praksis og forretningsløsninger fra IBM, en af ​​verdens førende teknologivirksomheder.

IBM SCT program vil hjælpe dig med at forstå it-infrastruktur som service-orienteret arkitektur (SOA) og alle de nyeste teknologier fra IBMs software tilbud. Du vil opgradere med en høj kvalitet og anerkendt malaysiske kvalifikationer fra INTI samt en international IBM professionel certificering, hvilket giver dig en fordel på jobmarkedet.

CISCO
INTI International University har arbejdet sammen med Cisco Networking Academy siden 2006. Ved at inkorporere CCNA og CCNA Wireless pensum ind i vores uddannelsen, sikrer vi at du har de færdigheder til at designe og styre mellemstore netværk. Den indeholder også en sti for avancement i professionelle certificeringer som CCNP og CCIE, hvilket gør dig et mål for arbejdsgiverne.

SUSE NOVELL
SUSE er den førende leverandør af Linux virksomhedsløsninger. Linux er den mest kompatible platform for forretningskritiske computing, så tusindvis af organisationer rundt om i verden til at fortro gigt levere computing tjenester på tværs af fysiske, virtuelle og cloud-miljøer.

Som en udpeget Novell Academic Training Partner (NATP), vil INTI International University integrere Novell Linux certificering pensum i vores kurser og studerende, der tilmelder sig til disse moduler vil være i stand til at sidde for Novell Certified Linux certificeringer tildelt af Novell, USA. SAP En særlig hosting service giver dig adgang til SAP-systemer for hands-on lærerig oplevelse under en fri software licens. Og for at holde trit med udviklingen tech tendenser, train-the-trainer fakultetets workshops sikrer dine undervisere altid har den nyeste SAP viden.

Du vil nyde godt SAP tekniske ekspertise samt sit kendskab integrerede forretningsprocesser og branchens best practices. Du får også industrien eksponering med SAP kunder og partnere via praktikophold og industri projekter. Dette giver dig mere professionel værdi for arbejdsstyrken.

Uden for klasseværelset

INTERNATIONAL gæsteforelæsere
Vi inviterer jævnligt anerkendte professorer og lektorer fra vores partner universiteter og Laureate netværk til at dele deres rigdom af viden, ekspertise og erfaring med INTI studerende. Gennem dem, kan de studerende få internationale industri indsigt og global bevidsthed.

Fremme innovative MINDS
"Dette forum gjorde mig se tingene i et andet lys. Folk er ofte bange for at gøre, hvad andre anser som unormalt eller usædvanlige på grund af en frygt for at blive dømt. Gennem hele forummet, fra alle de fantastiske talere, har jeg lært, at dommen viser, at du rent faktisk gør noget, som andre ikke tør, og det er væsentligt, hvad være en innovator betyder "-. Nico Mulyawan, en Master i Business Information Teknologi-studerende, der repræsenterede INTI ved World Innovation Forum i Mexico

UDFLUGTER
IBM dW Live på IBM Campus - Arbejdslys

På denne begivenhed, studerende lærer at udvikle og administrere Mobile Applications med IBM Worklight. Denne begivenhed fremhæver, hvordan:

 • IBM samler centrale mobile kapaciteter i en enkelt integreret pakke, der henvender sig til en fuld vifte af udfordringer og muligheder, herunder mobil applikationsudvikling, ansøgning tilslutningsmuligheder og ledelse.
 • IBM Worklight bruges til at udvikle, teste og implementere cross-platform mobile applikationer.

ARBEJDSGIVER PROJEKTER


I de senere år har mere end 80 top selskaber kommer ombord denne unikke INTI initiativ. Disse projekter give vores studerende til at arbejde på rigtige forretningsmæssige problemstillinger, hvilket giver dem en dybere fordybelse i inden for deres valg.

programmer Tilbydes

 • 3 + 0 Bachelor of Science (Hons) i Computer Science i samarbejde med Coventry University
 • 3 + 0 Bachelor of Science (Hons) i Computing i samarbejde med Coventry University
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - i samarbejde med Coventry University
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - Specialisering i Netværk og Mobile Computing af INTI International University i Association med Coventry University
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - Specialisering i Network Security af INTI International University i Association med Coventry University
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - Specialisering i Software Engineering af INTI International University i Association med Coventry University
 • Bachelor of Information Technology (Hons) - i samarbejde med Coventry University
 • Bachelor of Information Technology (Hons) - Specialisering i Business Intelligence af INTI International University i Association med Coventry University
 • Bachelor of Computer Science (UOW Programme)
 • Bachelor of Information Technology (UOW Programme)
 • Diplom i Information & Communications Technology
 • Foundation i Business Information Technology
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Price
Pris
- For mere info, gå til newinti.edu.my
Information
Deadline
Locations
Malaysia - Batu Pahat, Johor
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Malaysia - Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Malaysia - Batu Pahat, Johor
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Malaysia - Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen