Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i statskundskab

Den Statskundskab Programmet er designet til at give majors og mindreårige en stærk baggrund i amerikanske regering og politik, internationale relationer, komparativ politik og politisk filosofi. En uddannelse i statskundskab gør det muligt at finde beskæftigelse i en lang række områder lige fra erhvervslivet til regeringen. Sammen med den økonomiske værdi af denne grad, er der den ekstra fordel i at udvikle en sofistikeret forståelse af grundlaget for regeringens og politik, der er nødvendige for en borger, der bor i et åbent samfund.

Fordi vi tilbyder en bred vifte af kurser, som studerende i statskundskab, vil du blive studere i en mangfoldighed af områder, og arbejder på en række guidede forskningsprojekter. Der er en række af praktikpladser med statslige og føderale regeringer til rådighed for kvalificerede studerende.

Fremtidsmuligheder

Kandidater med en statskundskab grad jævnligt finde beskæftigelse i erhvervslivet, non-profit organisationer, og regeringen om de statslige og lokale niveau. Beskæftigelsen kan også findes arbejde for de enkelte politiske kampagner og for statslige og nationale politiske partiorganisationer. På grund af deres viden af ​​regering og politik, kandidater til tider vælge beskæftigelse med nyhedsmedierne. Endelig er en række af vores elever beslutter at deltage jura eller forskerskolen.

Den Statskundskab store vil hjælpe dig med at få et glimrende fundament for kandidatuddannelser på forskellige områder, på grund af den brede vifte af kurser, der udbydes, fakultetets bred ekspertise, og den stramning af instruktion.

Bliv involveret

Som statskundskab studerende ved BHSU, har du mulighed for at blive involveret i en række forskellige måder.

Studenterorganisationer

  • Statskundskab Organisation Statskundskab Association er en studenterorganisation, der fremmer de studerendes engagement i anvendelsen af de nuværende politiske ideologier og begivenheder. Klubben vil deltage i og fortaler for politisk diskussion og debat samt udviklingen af ​​de enkelte studerendes filosofiske og politiske teorier.
  • Pre-Law Association BHSU Pre-Law Association er designet til studerende, der er interesseret i jura. De vigtigste funktioner i klubben er at hjælpe med at forberede de studerende, der ønsker at tage Law School Admissions Test (LAST), og til at give oplysninger om jurastudiet oplevelse. Et netværk af nuværende studerende, rådgive fakultet, og post-grad studerende opretholdes gennem studiegrupper og foredrag. Gæstetalere er anlagt i tre gange om året og en årlig tur er taget til at besøge University of South Dakota Law School.

Praktikophold og stipendier

Der er en række af praktikpladser med statslige og føderale regeringer til rådighed for kvalificerede studerende. Vi har lister over praktikpladser til rådighed i South Dakota, og vi er jævnligt kontaktet om praktikophold i staten lovgiver og i Washington, DC Hvert år en BHSU studerende deltager i South Dakota lovgivende Praktik Program. Vores stipendium program tilbyder ca tyve til rådighed for statskundskabsstuderende spænder fra $ 500 til $ 1300 stipendier. Der er andre stipendier til rådighed fra eksterne kilder.

Fællesskabets involvering
Fakultetet medlemmer fungerer som dommere til "We the People" konkurrence, hjælper Spearfish High School forberede konkurrencerne statslige og nationale.

Program undervist i:
Engelsk

Se 15 flere kurser fra Black Hills State University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 uger
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date