Bachelorgrad i erhvervsadministration med speciale i iværksætteri

Generelt

Program beskrivelse

Grad Oversigt

AUS Bachelor of Science in Business Administration med en specialisering i iværksætteri kombinerer teoretisk læring med relevante, virkelige verdensproblemer for at give de studerende færdigheder og forståelse af centrale spørgsmål, der påvirker virksomhederne dagligt. Det skræddersyede kursusarbejde og den studentcentriske tilgang adskiller AUS-forretningsgraden. Målet med dette program er at give de studerende tillid fra den indlærte viden og erhvervede færdigheder til at starte deres karriere eller forfølge iværksætteri i et stadigt skiftende forretningsmiljø.

Hvorfor Schweiz?
 • 2017 mest innovative land i verden
 • "Schweiz fører placeringerne for syvende år i træk"
 • "Top 10 i Global Innovation Index Switzerland har optjent nummer 1-positionen i GII for syvende år i træk. Det har opretholdt dette øverste sted siden 2011, såvel som sin nummer 1-position i Innovation Output Sub-Index og i søjlen om viden og teknologi siden 2012 "
 • Canton de Vaud nummer 1 for Venture Capital i Schweiz
 • Mere end halvdelen af det samlede investerede strømte ind i dette kanton. Vaud-baserede start-ups genererede mere end 460 mio. CHF

Hvorfor en AUS-grad

Små klasser

AUS's forpligtelse til den ultimative studerendes oplevelse inkluderer det rigtige antal fakultetsmedlemmer til at garantere små klassestørrelser og den efterfølgende personlige støtte til studerende i og uden for klasseværelset. Små klassestørrelser sikrer fuldt engagement med professoren, der leder læringen samt medstuderende fra en række professionelle og kulturelle baggrunde.

skræddersyet

AUS tilbyder en skræddersyet uddannelse med praktiske og teoretiske kurser, der er relevante for nutidens marked. Prioritering af de nyeste forretningsfag, det stærkt motiverede og ambitiøse personale og administration ved AUS er dedikeret til studerendes akademiske og personlige udvikling og arbejder tæt på en-til-en-basis for at hjælpe dem med at nå deres karrieremål.

Virkelige verdener

Fuld adgang til forskellige databaser som EBSCO, ProQuest, Financial Times og andre tjenester er tilgængelige på og uden for campus sammen med adgang til akademiske eksperter og industrieksperter og gennem et læseplan formet af aktuel forskning og professionel praksis for at maksimere din karriereudvikling.

Netværk

AUS, som et internationalt, multikulturelt miljø med base i Schweiz, er et af Schweiz 'førende forretningsuniversiteter beliggende i La Tour-de-Peilz på den smukke kyst ved Genèvesøen og er privilegeret at kunne lide globale virksomheder og organisationer som Nestlé, Hublot, De Forenede Nationer og Den Internationale Olympiske Komité inden for nem afstand fra campus.

Praktisk og relevant

AUS er en karrierevejeorganisation, der kombinerer teori med praktisk erfaring, og er engageret i uddannelse og udvikling af sine studerende og giver dem mulighed for at tage den karrierevej, der passer dem bedst.

International anerkendelse

AUS's opbakning fra internationalt anerkendte og stærke lokale organisationer sikrer sikkerhed for kvalitetsuddannelse for sine studerende. Det anerkendes som et universitet af flere akkrediteringsorganer, herunder det amerikanske baserede internationale akkrediteringsråd for erhvervsuddannelse (IABCE) og Det Europæiske Råd for erhvervsuddannelse (ECBE). Det hører også til det schweizisk-amerikanske handelskammer, FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées, AVDEP - Association Vaudoise des Ecoles Privées samt Promove.

Hvad du vil lære

Erhvervelse af de færdigheder, du har brug for for at få succes.

Viljen til at få viden til at blive iværksætter er et nøgleegenskab ved denne generation af studerende. Desuden er den gennemsnitlige levetid for en S

Vores lærere er involveret i iværksætteri, hvad enten de er tidligere oprindelige skabere eller coacher start-ups i lokale og internationale opstartacceleratorer og multinationale virksomheder.

Graden starter med fem grundlæggende kurser. Disse efterfølges af kernekurser, der giver de studerende et solidt greb om de grundlæggende elementer i erhvervslivet, såsom finans, økonomi, marketing og iværksætteri. Studerende kan vælge aktuelle kurser for at skræddersy deres grad.

For at få en grad skal studerende udfylde:
 • 5 grundlæggende moduler / kurser
 • 24 kernemoduler / kurser
 • 12 specialmoduler / kurser
 • Praktik eller Capstone-projekt

Kurser vælges af administrationen afhængigt af studerendes anmodninger og fakultetets tilgængelighed og inkluderer emner såsom økonomi, ledelse, jura og marketingprincipper. Tjek regelmæssigt vores kursuswebsider for at finde de mest omfattende og ajourførte oplysninger.

Hvorfor AUS?

Fokus på universitetet er at udvikle dine færdigheder, og mest af alt ledsager du dig i at få den selvtillid og holdning, som du får succes som iværksætter.

Dette opnås ved at få hver studerende til at udvikle deres projekt gennem hele deres studier og modtage feedback fra lærere og specialister og promovere Student Sandbox og Business Labs.

Programmet vil omfatte kurser som Lean Startup Approach, Innovation Succes, Entrepreneurial Finance og Crowd Funding, Pitching your Startup.

De relaterede kurser er:

 • Kritisk og kreativ tænkning
 • Ny risikofinansiering
 • Iværksætteri og innovation
 • Public Relations og netværksfærdigheder
 • Kreativitetspsykologien
 • Ledelse i erhvervslivet
 • Lederskab og teambuilding
 • Beslutningstagning

Akademisk kalender

Det akademiske år begynder normalt i september og slutter i juli med tre akademiske termer (efterår, vinter og forår) i denne periode. Hvert semester inkluderer elleve ugers studier plus en uges undersøgelser. Undersøgelsesperioder forekommer normalt i midten og slutningen af hvert semester. Ferieperioder forekommer normalt i december og forår. Den lange sommerferie er i juli / august.

Termidater

Efterårsterminalen
 • Kurser: september - december
 • Ferier: Vinterferie: 4 uger
Vinterperiode
 • Kurser: januar - marts
 • Ferier: Spring Break: 2 uger
Forårsterminal
 • Kurser: april - juli
 • Ferier: Sommerferie: 10 uger

Krav til bacheloruddannelse

Overdragelsen af en BSBA-grad fra AUS American University in Switzerland følger kun efter at have opfyldt følgende krav:

 • Akademiske kreditkrav;
 • Akademiske præstationskrav (kumulativ GPA på 2,0.);
 • Deltagelseskrav og krav til opholdssted.

Derudover skal alle udestående konti afregnes hos administrationen før eksamen.

Overførsel af kreditter

Overførselskreditter kan accepteres fra andre anerkendte colleges og universiteter for de kurser, der gælder for AUS's programmer. Avanceret placering (AP) -kreditter opnået på gymnasieniveau kan anvendes til et bacheloruddannelse. Overførselskreditter kan kun tildeles for en karakter på C (75%) eller højere. Alle kandidatstuderende skal gennemføre mindst halvdelen af deres krav til akademisk kredit ved AUS.

Hvordan man ansøger

Det American University in Switzerland vil behandle alle udfyldte ansøgninger og vil kontakte ansøgere inden for en rimelig periode, så snart en beslutning er truffet. Adgang til AUS er dog underlagt et begrænset antal tilmeldinger; det er derfor muligt, at ikke alle kvalificerede ansøgere altid accepteres. I sådanne tilfælde accepterer det amerikanske universitet i Schweiz dem med de stærkeste kvalifikationer og potentiale.

Alle ansøgere skal demonstrere en fremragende akademisk fortegnelse, der viser deres potentiale for succes inden for et givet studieretning og gennemføre følgende AUS-optagelsesprocedurer.

Adgangskrav

Adgang til bachelorprogrammet kræver gennemføring og eksamen på gymnasieniveau fra en anerkendt institution. AUS kan administrere en eller flere optagelseseksamener for at bestemme, at en kandidat opfylder minimumskravene til programmet, mens AUS muligvis kræver yderligere grundkurser for studerende, der går glip af nogle grundlæggende elementer i forretningsstyring.

Adgangskrav

Adgangskravene til alle ansøgere inkluderer den udfyldte ansøgningsskema og de betalte gebyrer ud over nedenstående dokumenter. Ansøgeren skal sikre sig, at disse dokumenter sendes til AUS School of Business i god tid, inden et studiekursus begynder.

 • Anmod om ansøgningsskema
 • Indsend udfyldt og underskrevet ansøgningsskema
 • Fotografier: Seks (6) fotografier af passtørrelse skal medtages på ansøgningsskemaet, der indsendes til AUS. De fleste af disse fotografier kræves af de lokale myndigheder og for studerendes visa.
 • Anbefalinger: To (2) fortrolige anbefalingsbrev fra instruktører eller arbejdsgivere, der er bekendt med ansøgerens tidligere resultater, skal sendes direkte til AUS. Certificeret oversættelse skal også indsendes for alle breve, der ikke er på engelsk.
 • CV eller CV: En kort skriftlig redegørelse for ansøgerens styrker og resultater. Medtag personlige detaljer, uddannelse, arbejdserfaring, andre kvalifikationer og karriereforventninger.
 • Udskrifter: Ansøgere skal indsende officielle udskrifter til alt relevant akademisk arbejde, der udføres på institutionerne på sekundær- eller universitetsniveau i de sidste fem (5) år. Udskrifter skal sendes direkte af institutionerne til AUS. Certificeret oversættelse skal også indsendes for alle dokumenter, der ikke er på engelsk.
 • Motivationsbrev: Essayet eller motivationsbrevet skal være mindst 500 ord i længden. Du skal fortælle historien om din akademiske udvikling og enhver anden arbejdserfaring, du har haft i en førstepersonsfortælling. Du skal forklare dine grunde til at ansøge, og hvordan du forventer, at AUS yderligere forbedrer dine nuværende karrieremål.
 • Sprogkundskaber: Kendskab vil normalt blive anerkendt, hvis studerende har gennemført en af følgende betingelser:
  • en. Deltagelse i mindst tre nylige fulde års studier i en institution, hvor det eneste undervisningssprog er engelsk
  • b. At opnå standardniveau eller højere i International Baccalaureate (IB).
 • Hvis ingen af disse betingelser gælder, skal bevis på færdighed i engelsk fremlægges ved at opnå den relevante score på et af følgende:
 • Mindst 550 scoringer i en test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL). Mindst et 6.0-score i et International English Language Testing System (IELTS).
 • En ansøgning skal indeholde alle disse punkter for at blive taget i betragtning til optagelsesprocessen.
Ansøgningsfrister

AUS fungerer løbende på optagelsesbasis, som kræver, at udfyldt ansøgningsmateriale såvel som alle akademiske poster og det gældende gebyr modtages af AUS mindst 10 uger før semesterperiodens start. Hvis du accepterer det, modtager du et officielt acceptbrev og en invitation til at tilmelde dig. På dette tidspunkt vil du også blive informeret om yderligere oplysninger, der skal gives for at udfylde din fil. En betalingsplan for undervisningen og de forfaldne gebyrer er angivet i tilbudsbrevet sendt i acceptbrevet.

Studieafgifter

 • 3-årigt program
 • Registreringsgebyr: 3.500 CHF
 • 1. års undervisning: 24.000 CHF
 • 2. års undervisning: 24.000 CHF
 • 3. års undervisning: 24.000 CHF
 • I alt: CHF 75.500

* Alle priser er i schweiziske franc (CHF)

* Studieafgift og gebyrer kan ændres uden forudgående varsel

Et antal ekstraudgifter forventes af studerende, som ikke er dækket af studieafgiften og skal redegøres separat. Ekstra udgifter kan omfatte:

 • Sygesikring
 • Indkvartering
 • Transport
 • Sociale aktiviteter / ture
 • Omkostninger til fotokopiering

Alle gebyrer er angivet i CHF (schweiziske franc). Da AUS - Det American University in Switzerland er en privat institution, betaler alle studerende de samme gebyrer uanset nationalitet. Gebyrer gennemgås fra tid til anden og kan ændre sig fra de anførte.

Universitetet forbeholder sig retten til at foretage sådanne ændringer eller ændringer efter behov.

Hvordan man betaler

Ansøgnings- og registreringsgebyrer skal betales inden visumansøgningsprocessen. Studieafgift skal betales mindst to uger før studiets startdato. Hvis betalingen ikke er udført, kan du muligvis ikke tilmelde dig og starte klasser, før betaling er foretaget. Betalinger kan ske via bankoverførsel eller personligt. En studerende vil ikke være fuldt registreret, før den fulde betaling er modtaget. Undervisning og tjenester kan trækkes tilbage i tilfælde af manglende betaling.

Tilbagebetalings politik

Hvis du starter et studieprogram og derefter ønsker at trække dig tilbage, skal du informere administrationen skriftligt. Enhver tilbagebetaling foretages i henhold til vores refusionspolitik.

Bemærk: Denne proces kan tage et par måneder.

Stipendier

AUS tilbyder et antal stipendier og stipendier til at hjælpe dig med din uddannelse. Mere information kan indsamles direkte fra vores administrationsteam.

Karrieremuligheder

 • Grundlæggelse af din egen opstart: Entreprenørskabsrelaterede kurser inspirerer studerende, der ønsker at forfølge deres drøm om at oprette deres egne virksomheder. Det omfattende AUS-netværk vil yderligere give de rigtige forbindelser, som de studerende vil kræve for at kunne starte deres ideer.
 • Deltagelse i startups: AUS-graden med en specialisering i iværksætteri forbereder de studerende med de værktøjer, færdigheder og netværk, som de har brug for, for at blive medlem af eksisterende startups.
 • Forretningskonsulent: Kurser blandet med praktisk erfaring har til formål at give de værktøjer og færdigheder, der hjælper studerende med at identificere huller i markedet, og hvor de kan hjælpe med at få virksomhederne til at trives.
 • Arbejde i salg: Sælgere er de nøglepersoner, der sælger produkter fra en virksomhed. Vi giver dig de færdigheder, som du bliver nødt til at repræsentere og styre enhver virksomhed.
 • Og mange flere.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful sho ... Læs mere

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful shores of Lake Geneva close to the Olympic Capital Lausanne, and Geneva, the center for diplomacy. Throughout its 45-year history, AUS has prepared international business students with the knowledge, tools, and training of today to be a positive contributor to the general management of any business organization of tomorrow. Offering tailored education in an international and multicultural environment, with practical and theoretical courses, which are relevant for today’s market, AUS has a new, dynamic and ambitious staff providing a personal approach – both in the classroom and outside of the school – for all students. Minimer
La Tour-de-Peilz