Bachelor - Design

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor - Design

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Design: www.hanzegroningen.eu/design

Er du en kreativ, nysgerrig person? Kan du lide at eksperimentere med billeder, video og animation? Har du nyder at spille med de rumlige virkninger af lys, billede og objekter? I så fald en fremtid som designer er en farbar vej.

Designere bidrage væsentligt til den kreative industri, en af ​​de hurtigst voksende sektorer i Holland. Vi uddanner talentfulde, ambitiøse studerende, der ønsker at blive eksperimentelle designere med en kritisk holdning, som ikke er bange for at tage på egensindige og socialt relevante emner. Du vil få lære om alle facetter af dette erhverv. Opgradering succes betyder, at du er godt forberedt på en fremtid som professionel designer.

Vi opfordrer et internationalt fokus: mange af vores studerende er fra udlandet. Derfor er denne bacheloruddannelse undervises helt på engelsk. Det betyder, at engelsk er det sprog, vi bruger i undervisningen. Instruktion og coaching i hollandsk er muligt i de enkelte tilfælde. Det er vigtigt at vænne sig til et internationalt miljø lige fra starten. På denne måde vil du også føle sig hjemme i udlandet, og du vil lære at klare sig som en designer hele ordet.

I løbet af denne bachelor vil du lære at reflektere over dit eget arbejde og andres. Du vil udvikle din autenticitet som designer og opdage dit syn på verden. Det er fint at lave fejl. Endnu bedre: du er nødt til at begå fejl. Kun ved at prøve sig frem, du vil være i stand til at mestre designerens håndværk. Ved at gennemføre eksperimenter og starte på en frisk vil du oprette dig egen stil, din signatur. Du vil lære at udvikle og beskytte din autenticitet som designer. Du vil ofte arbejde med dine medstuderende for at lære at fungere som medlem af et tværfagligt team.

Efter 1. år

Under den vigtigste fase vil du vælge din egen vej. Dette kan være en retning med fokus på en af ​​følgende store selskaber: Grafik & Interaction Design, Illustration & Animation Design, Interiør Arkitektur & Design, Time Based Design eller Product Design. Du kan også vælge din egen retning, uafhængigt af en hvilken som helst bestemt medie. I så fald du kombinere forskellige majors. I dit fjerde år vil du gennemføre en fælles afsluttende eksamen opgave samt et selvstændigt eksamensprojekt.

Fem store selskaber

  • Grafik & Interaction Design
  • Illustration & Animation Design
  • Interiør Arkitektur & Design
  • Time Based Design
  • Product Design
  • Kombineret større

Praktikophold

Du vil tilbringe en del af din tredje år som praktikant. Dette er, hvordan du vil komme til at kende de faglige muligheder. Du vil lære at designere næsten aldrig arbejde alene: de arbejder som regel med kunder, kolleger og andre fagfolk.

Erhvervsuddannelse

I dit tredje og fjerde år vil du lære alt om den professionelle praksis. Du vil opdage, hvordan du kan finde din egen plet som designer i det sociale og kulturelle område, og du vil lære at se din egen rolle og professionel praksis i en ny, kritisk måde. Det er vigtigt for dig at oprette et omfattende netværk af kontakter i løbet af dine studier. Dette er, hvordan Minerva Academy hjælper dig med at forberede sig på fremtiden.

Internationale muligheder

Denne bachelor er åben for studerende fra udlandet. Det er undervist på engelsk, men vi giver også anvisninger på hollandsk. Fra dag ét vil du finde dig selv i en dynamisk, internationalt miljø. Indgangen af ​​studerende fra forskellige lande og kulturer er meget værdifuld for din udvikling som designer. Du kan også tilbringe et semester studieophold i udlandet i dit tredje år. Desuden er vores lærere har gode kontakter over hele verden. Du kan også bruge disse kontakter til at opbygge dit eget netværk.

Efter endt uddannelse

I dit fjerde år vil du deltage i en fælles afsluttende eksamen opgave og foretage en individuel eksamensprojekt. Du er også en del af en fælles udstilling viser dit arbejde såvel som dine medstuderende.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret November 16, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,060
Information
Deadline
Maj 1, 2018
Locations
Holland - Groningen
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Maj 1, 2018
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Holland - Groningen
Ansøgningsfrist Maj 1, 2018
Slutdato Kontakt skolen
Price
EU / EØS: 2006 € / IKKE-EU / EØS: € 7,500