Bachelor digitale medier

Leuphana University of Luneburg

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor digitale medier

Leuphana University of Luneburg

Ønsker du at hjælpe forme den digitale fremtid? Er du overbevist om, at vores kultur vil blive defineret og forvandlet af digitale medier? Uanset om det er netto kultur eller mediernes økonomi: i digitale medier bacheloruddannelse, du vil analysere de idéer, tilgange og historie, samt de tekniske fundament og værktøjer, der definerer digitale medier. Samtidig vil du udvikle og implementere dine egne hands-on projekt i video, lyd, spil, apps eller mash ups. I bacheloruddannelsen vil du studere det teoretiske grundlag for digitale medier, analysere digitale medier kritisk og teste sine applikationer i det virkelige liv.

At studere i DIGITAL MEDIA BACHELOR'S PROGRAMM

Den digitale medier Uddannelsen kombinerer en teoretisk engagement i medievidenskab og historie med en hands-on introduktion til grundlaget for programmering og kreativ anvendelse af digitale medier. I løbet af dine studier, vil du erhverve sig faglige ekspertise inden for digitale medier samt faglige kvalifikationer. Du vil lære ikke kun om de nyeste teorier, analyser, værktøjer og tendenser, men vores velbegrundet program også vil give dig de nyeste, mest kreative og kritiske midler til at følge og skubbe tempoet i ændringen i digitale medier.

Leuphana OG HAMBURG MEDIA SCHOOL

Omkring halvdelen af ​​de kurser bliver undervist i Hamburg Media School med den anden halvdel undervises på Leuphana Universitet Lüneburg campus. Fakultetet undervisningen i digitale medier større hører til de 100 + forskere på Leuphana Universitet Lüneburg arbejder på fremtiden for digitale medier. Derfor kan du udvikle dine egne projekter inden for rammerne af den nyeste internationale forskning. Derudover vil du have mulighed for at deltage i kurser og arrangementer, der involverer verdens førende sind engageret i forskning digital kultur.

DINE udsigter med en bachelorgrad i digitale medier

Uanset om de er digitale bureauer, tv-net, forlag eller internetudbydere, Leuphana og Hamburg Media School kan tælle næsten alle Tysklands store medier blandt deres partnere: disse er ideelle betingelser for at finde en fremadrettet praktik på en førende medier selskab. Er du interesseret i at arbejde med tyske og internationale civile eller politiske organisationer? Center for Digital Cultures kan åbne døre for dig her så godt! Eller er du interesseret mere i kunstneriske projekter? Den digitale fremtid venter dig.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
6 semestre
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Lüneburg, Lower Saxony
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Lüneburg, Lower Saxony
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen