Bachelor - Elektrisk Og Elektronisk Teknik - Sensorteknologi

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor - Elektrisk Og Elektronisk Teknik - Sensorteknologi

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Sensor-teknologi: www.hanzegroningen.eu/sensortechnology

den Elektroteknik - større Sensor Technology Programmet har specialiseret sig i sensor-teknologi. Uddannelsen handler om udnyttelsen af ​​eksisterende sensorer. Sensorer vil hjælpe pause skøjteløb og svømning optegnelser, overtage de opgaver, plejepersonale og gøre kørslen mere sikker. Hurtigere, end vi tror. Sensor-teknologi er overalt. Og det er kun begyndelsen!

I løbet af bacheloruddannelsen kan du deltage i anvendt forskning at anvende sensorer til at udvikle og forbedre eksisterende apparater, produkter og tjenester, for eksempel inden for sundhed, sport & fritid og robotteknologi.

Oversigt

Den første år består af to semestre, henholdsvis fokus på sundhedspleje og energi. Læseplanen dækker en bred vifte af emner relateret til sensor teknologi, herunder biologi, kemi, elektronik, matematik og programmering af computere, samt omfattende engelsk og faglige færdigheder lektioner. Studerende får den nødvendige viden til at indtaste den vigtigste fase af programmet.

Den vigtigste fase af bacheloruddannelsen begynder i andet år. Emner er organiseret omkring de temaer og vidensområder for sundhedspleje (sensing), robotteknologi (systemer & kontrol), landbrug (sensornetværk) og infrastruktur (meningsfulde data). Eksempler på emner, du vil have i dette år er sensorer, etik, programmering i Java, robotteknologi og sensornetværk.

Den tredje år giver de studerende med en mere dybdegående viden om sensorer. Den socialt relevant karakter af hvert tema bliver mere og mere tydeligt. Eleverne er også i stand til at tage en mere personlig retning til deres studie. I år er opdelt i to halvdele (semestre) og er sammensat af temaerne forskning og udvikling og Entrepreneurship.

I det sidste år af bacheloruddannelsen studerende vælger en af ​​de to specialiseringer forskning og udvikling eller Entrepreneurship. Specialiseringen Forskning og udvikling styrker praktiske færdigheder, der kræves for system engineering / integration job, når de anvendes i en virksomhed med en sensor-intensive virksomhed. Specialiseringen Entrepreneurship styrker iværksætterevner, der kræves for at starte en ny virksomhed i sensoren ansøgningen business domæne. I år er igen opdelt i to semestre.

I de første semester studerende gennemføre en mindre relateret til deres specialisering. Dette følges i andet halvår af et afgangsprojekt på en (inter) national virksomhed eller organisation. Efter en vellykket afslutning af bacheloruddannelsen er dimitteret studerende tildelt den internationalt anerkendte Bachelor of Science grad.

Optagelse Sensor Technology (ST) Bachelor

  • Ansøgningsskema skal udfyldes for adgang til enten det fulde fire år program eller tre år vigtigste fase.
  • Oplysninger på formularen ansøgning forklare, hvad der er nødvendige for at studere på Institute of Engineering i Assen
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Hollandsk


Sidst opdateret November 16, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,060 EUR
Information
Deadline
Juni 1, 2018
Locations
Holland - Assen
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
EU/EEA**:15 August / NON-EU/EEA*: 1 June
Slutdato Kontakt skolen
Holland - Groningen
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Juni 1, 2018
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Holland - Groningen
Ansøgningsfrist Juni 1, 2018
Slutdato Kontakt skolen
Holland - Assen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
EU/EEA**:15 August / NON-EU/EEA*: 1 June
Slutdato Kontakt skolen
Price
EU / EØS: 2006 € / IKKE-EU / EØS: € 7,500