Read the Official Description

Bachelor i naturvidenskab i biologi er et tværfagligt program, der kombinerer strenge grundlag i biologi, kemi og fysik.

Biologiprogrammet er udformet til at forberede eleverne til karriere i allierede sundhedsfelter, herunder fysioterapi, ergoterapi og apotek, indplacering på ph.d.-niveau i farmaceutiske og biomedicinske forskningslaboratorier, optagelse til kandidater, medicinske og faglige skoler og undervisning.

Hovedvejen giver alle biologistudenter et kerne sæt kurser, der introducerer de grundlæggende begreber inden for biovidenskab og en dybtgående introduktion til fundamentet af biologiske processer og organismens mangfoldighed. En efterfølgende serie af kurser giver en bred biologisk basis for avanceret arbejde inden for specifikke koncentrationsområder.

Programmet lægger stor vægt på metodik gennem laboratorie erfaringer, der giver eleverne state-of-the-art lab færdigheder.

Den studerende skal gennemføre en praktikplads, et forskningsprojekt med en fakultet mentor eller deltage i elevundervisning, hvor der er opnået erfaring inden for forskning, allieret sundhed eller undervisningsmiljø.

Biologi studerende deltager også i et Senior Seminar kursus, hvor en kort afhandling er skrevet ud fra enten laboratoriebaseret eller bibliotek-baseret forskning.

Vær opmærksom på, at eleverne skal begynde at udføre kurser i biologi, spor i biologiske videnskaber eller sundhedsvidenskab eller biologiminalen senest i første halvår af deres senere år.

Studerende, der overvejer biologi hovedspor, spor i Molekylærbiologi og Bioteknologi, Premedicin og Pre-Dentistry bør begynde kursusaktiviteter i deres første semester på studiet på college. Hvis du undlader at gøre det, kan det forhindre dem i at opfylde de nødvendige krav eller kræve, at eleverne udfører kursusarbejde om sommeren.

Studerende, der gennemfører en bacheloruddannelse i biologi på Cabrini University, skal udfylde de Biology Core-kurser udover de kurser, der kræves for et spor.

Læringsresultater

Biologi majors vil:

  • have en forståelse af grundlæggende biologiske, kemiske og fysiske videnskabelige begreber, som fremhævet i kerneforskningskursens krav
  • demonstrere evnen til at anvende den videnskabelige metode og vil have problemløsning færdigheder er nødvendige for at designe, udføre og fejlfinding eksperimenter og at teste en hypotese
  • erhverve de kritiske tænkefærdigheder, analytiske og kvantitative færdigheder, der er nødvendige for at læse, forstå og kritisk gennemgå videnskabelige artikler og at fortolke og analysere data præsenteret i forskellige former (fx grafikker, tabeller, fortællinger)
  • udvikle skriftlige og mundtlige kommunikationsevner, der er nødvendige for at præsentere videnskabelige ideer til flere målgrupper ved hjælp af disciplinens accepterede format
  • erhverve grundlæggende færdigheder i beregningsfærdigheder, laboratorieteknikker og brug af teknologi, der er nødvendig for adgang til videnskabsarbejdsstedet og / eller kandidat- / fagskoler
Program taught in:
Engelsk
Cabrini University

See 9 more programs offered by Cabrini University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date