Bachelor - Erhvervskommunikation

Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor - Erhvervskommunikation

Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)

En uddannelse i Erhvervskommunikation sigter mod at uddanne enkeltpersoner for de som følge af omfattende teknologisk implementering, organisatoriske relationer inden for marketing kommunikation. Kandidaten skal opnå specifikke kompetencer - dækket i videnskabeligt baseret, specialitet, supplerende og valgfri opfylde følgende funktioner: Marketing Professional, Professional Advertising / Kreativitet og Professional Public Relations.

KARRIERE

Marketing Management; Public Relations; Advisor billede; Direktør for Kommunikation; Rådgiver for Presse og Protokol; Markeder Analytiker; Creative Advertising; betragtning; Producer Annoncør; Grafisk Producer; Medieforsker; Medier Planner: Media Monitor.

ADGANGSKRAV - Pigen på portugisisk ISMT

International Student IN ISMT - Hvad er betingelserne for adgang?

Kan anvendes på de konkurrencemæssige internationale studerende, der: 1) indehavere af et eksamensbevis, der i det land, hvor den er fremstillet, giver dem ret til at stå og adgang til videregående uddannelse i dette land. Dette kræver præsentationen dokument titel kvalifikation med angivelse af endelige klassificering, valideret af den kompetente myndighed i det pågældende land 2) have et eksamensbevis på portugisisk gymnasieuddannelse eller en tilsvarende grad. Sidstnævnte tilfælde kræver det dokument præsentation af ækvivalens af ikke-portugisisk kursus det portugisiske uddannelsessystem med angivelse af endelige klassificering

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Portugisisk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
6 semestre
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Portugal - Coimbra, Coimbra District
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Portugal - Coimbra, Coimbra District
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen