Bachelor Europæiske Studier

Zuyd University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor Europæiske Studier

Zuyd University of Applied Sciences

Nu, hvor de europæiske grænser fading, er der en stigende efterspørgsel på det internationale arbejdsmarked for kandidater, der kender fra personlig erfaring, hvad det vil sige at studere og arbejde i et internationalt miljø. Mennesker, der kan kommunikere flydende på forskellige europæiske sprog; for hvem de politiske og økonomiske strukturer i Europa har ingen hemmeligheder; fagfolk, der kan håndtere kulturelle forskelle, og som kan være almindeligt anvendt på grund af deres omfattende viden inden for international kommunikation. Selv om det kan være svært at tro, at alt dette er dækket i bare én uddannelse, det er bare så i europæiske studier.

e


At forberede dig endnu bedre for det internationale arbejdsmarked, for at tilbyde dig et internationalt læringsmiljø og lette en eventuel overførsel til en interessant kandidatuddannelse i udlandet, er europæiske studier fuldt undervises på engelsk. Efter at have afsluttet dette fireårige (fuld tid) studieprogram, vil du have en bachelorgrad i Europæiske Studier.


Europæiske Studier i Maastricht er det rigtige valg for undersøgelse for dig, hvis dette har vakt din interesse, fordi det er den perfekte forberedelse til en succesfuld karriere i et internationalt arbejdsmiljø.Tre sprog

Du vil studere tre europæiske sprog. Engelsk er obligatorisk for alle. Som dit andet og tredje sprog kan du vælge fransk, tysk, spansk eller hollandsk. Hvis du vælger spansk eller hollandsk som din tredje sprog, er ingen forudgående kendskab til sproget er påkrævet. Du vil få en praktisk, hands-on tilgang til sprogundervisning, der gør dig i stand til at udtrykke dig flydende, både mundtligt og skriftligt. Hvert sprogkursus diskuterer også kulturen i de områder, hvor dette sprog tales. At handle med en franskmand eller forhandle med en englænder, det gør en verden til forskel!Stort udvalg af kurser

Du vil også tage en bred vifte af kurser, for eksempel: Interkulturel kommunikation, European Law, Politik, internationale organisationer, og Public Affairs. Europa er den bindende element i alle disse kurser. Som du vil blive trænet i at gennemføre præsentationer, debattere, interviewe og (kopi) skriftligt, vil dine kommunikative færdigheder nå et højt niveau. Du vil også udvikle dine sociale færdigheder på grund af de mange gruppeopgaver. Programmet tilbyder dig en velafbalanceret blanding af forelæsninger, gruppeaktiviteter, projektarbejde og individuelle opgaver.specialiseringer

Du vil udvide din viden om emner som europæiske offentlige anliggender og politisk forskning og lære at tage et kritisk blik på Den Europæiske Union, dens institutioner og beslutningsprocessen. Nogle af kurserne er: beslutningstagning i EU, Lobbyisme i EU, den europæiske regionalpolitik, Moderne Politisk Issues, European Policy Analyser og de offentlige finanser og Tilskud Management. Nogle af kurserne er: International Marketing Communication, Communication Research, salgsteknik, Social Media Strategier og Public Relations for Marketing.Udveksling og praktik

I det tredje år du vil studere i udlandet i et semester på et af vores internationale partner universiteter. Zuyd University of Applied Sciences har et omfattende netværk af partnere i forskellige lande. I det fjerde år, vil du få praktisk erhvervserfaring i løbet af en fem-måneders praktikophold i en internationalt orienteret virksomhed eller institution i Nederlandene eller i udlandet.KarrieremulighederEntré for udenlandske studerende

Studerende, der ønsker at blive optaget i European Studies programmet bør være fleksibel og parat til at acceptere den udfordring at studere (i udlandet) med folk fra mange forskellige kulturelle baggrunde. For at fuldføre uddannelsen, skal du være moden nok til at leve i et fremmed land.


I samarbejde med NUFFIC, Holland 'Organisation for internationalt samarbejde inden for videregående uddannelse, vil europæiske studier vurdere værdien af ​​udenlandske eksamensbeviser.


Ansøgerne vil nødt til at bevise, at de har en god beherskelse af det engelske sprog.

EU / EØS-studerende med et udenlandsk eksamensbevis kan optages, når de passerede engelsk som en eksamen emne. Ikke-EU / EØS-studerende er forpligtet til at tage en IELTS eller TOEFL-test (IELTS score behov for at være mindst 6, en edb-baseret TOEFL score på mindst 213). Ved siden af ​​dette, vil du nødt til at bevise, at du har avanceret viden om det andet sprog, du vælger (i det mindste på B1-niveau), og hvis dit tredje sprog er tysk eller fransk, i det mindste på A2-niveau (CEFR). For spanske eller nederlandsk som tredje sprog er der ingen forudsætninger.


Glem ikke at tjekke reglerne indvandring pålagt af de nederlandske myndigheder. Dette kan være en tidskrævende og dyr proces.

Du er et presserende tilrådes at starte din ansøgning processen i god tid for at undgå skuffelse. I øjeblikket et visum og opholdstilladelse for ikke-EU-borgere koster omkring 433 €.


I princippet bør ansøgninger om indskrivning være i vores besiddelse før den 1. juli (ikke EU / EØS studerende inden den 1. juni).Studieafgifter


Udvekslingsstuderende fra vores internationale partnerskoler ikke behøver at betale ekstra studieafgift i Maastricht (Socrates / Erasmus og Magellan Exchange).


Den månedlige leveomkostninger i Maastricht vil beløbe sig til omkring € 800 (herunder udgifter til leje et værelse, mad og drikkevarer, underholdning, transport, personlig pleje, sygesikring og bøger og læsere, men ikke studieafgift). Studerende bør indse, at undersøgelsen udveksling År 3 og praktikophold i udlandet i år 4 vil medføre nogle ekstra udgifter.


Det betyder, at de skal have mindst 8000 € til rådighed på en hollandsk bankkonto.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 25, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 - 4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,060 EUR
om året (EØS) / 7445 Euro (Non-EØS)
Information
Deadline
Kontakt skolen
(EU), 01/06/2017 (non-EU)
Locations
Holland - Maastricht, Limburg
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
(EU), 01/06/2017 (non-EU)
Slutdato Juli 30, 2021
Dates
Sep. 2019
Holland - Maastricht, Limburg
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
(EU), 01/06/2017 (non-EU)
Slutdato Juli 30, 2021