Bachelor for indretning

American University of Sharjah

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor for indretning

American University of Sharjah

Indretning omfatter udvikling og implementering af omfattende design til indendørs miljøer i arkitektur. Vores Bachelor of Interior Design (BID) program forbereder dynamiske, kreative personer, der søger en karriere som professionelle indretningsarkitekter. Vores fire-års undervisning sigter svarende til eller bedre etablerede internationale godkendelseskriterier og forbereder kandidat til professionel indretning praksis i De Forenede Arabiske Emirater og i hele regionen.

Den indretningsarkitekt skal have en bred base af viden og færdigheder med hensyn til tekniske anvendelser af materialer, koordinering med byggesystemer og integration af dekorative kunst. Indretningsarkitekter arbejder normalt som en del af et designteam, som kan omfatte arkitekter, strukturelle og mekaniske ingeniører, grafiske eller miljømæssige designere og andre specielle konsulenter.

Vores højt kvalificeret fakultet, fremragende faciliteter og en omfattende, moderne læseplan sikre, at vores kandidater er godt rustet til arbejdsmarkedet ikke bare inden for landets grænser, men ud over. Alle studerende i kollegiet for Arkitektur, kunst og design skal udfylde den etårige fundamenter program, før fremme i deres store fagområde. Gennem dette program, udvikler vores studerende en grundlæggende praktisk og kritisk forståelse af design principper.

Hvad kan vi tilbyde?

Institut for Arkitektur har to uddannelser: en fem-årig Bachelor of Architecture og fire-årig bachelor i Interior Design. Vores Bachelor of Architecture program er det første program af sin slags uden for Nordamerika, der ydes akkreditering af den nationale Architectural akkrediterende Board (Naab) i USA.

Begge programmer tilbyder et design-orienterede curriculum baseret på de mest aktuelle oplysninger og praksis. Mens de fleste arkitektur og allierede discipliner inden for regionen besætte underafdelinger af tekniske skoler, er arkitektur og indretning programmer på AUS til huse i en College of Architecture, Kunst og Design, der har specialiseret sig i disse områder.

Hvem er de arkitektur og indretning studerende?

Vi tiltrække et mangfoldigt, flersproget studerende med unikke kulturelle baggrunde og kvalitet akademiske historier. Vores elevernes faglige arbejde er blevet anerkendt i internationale konkurrencer og offentliggøres regelmæssigt i tidsskrifter som demonstration af deres hårde arbejde og ekspertise.

Hvor vores kandidater ender?

Siden den første påbegyndelse cyklus for BArch uddannelsen i foråret 2003, har vi uddannet mere end 250 arkitekter og indretningsarkitekter. Department alumner er blevet anerkendt i internationale konkurrencer, ansat på globalt opererende arkitektfirmaer og accepteret i prestigefyldte akademiske institutioner i Europa og Nordamerika som Harvard University, Columbia University, MIT, Architectural Association (London) og mange andre.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Forenede Arabiske Emirater - Sharjah, Sharjah
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates