Bachelor for Nordiske Studier

North Park University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor for Nordiske Studier

North Park University

Bachelor for Nordiske Studier

Mulighed for at udforske denne særprægede europæisk kultur, lære et nyt sprog, og studere i udlandet vil forberede dig til at leve i en multikulturel verden, stående ud som ressourcestærke, fleksibel og i stand til at demonstrere kreativ og kritisk tænkning. Ingen felt-land-er uden for rækkevidde efter endt uddannelse. Vores kandidater går på at studere eller arbejde i alt fra nonprofit til uddannelse til erhvervslivet, i USA og i udlandet.

Hvorfor North Park?

Svenske indvandrere etableret North Park mere end et århundrede siden, at lægge fundamentet for dig at forbinde med vores skandinaviske arv. Beliggende i hjertet af Chicagos skandinavisk kultur, vil du deltage i livlige traditioner og har adgang til praktikophold og begivenheder i byen. Vi tilbyder den længste sammenhængende udvekslingsprogram mellem USA og Sverige og andre studier i udlandet programmer, der vil forberede dig til at leve i et globalt samfund.

Karriere i Scandinavian Studies

Du vil opgradere tosprogede og to-kulturelle-to kvaliteter, der vil åbne dørene til mange områder. Med muligheden for at fordoble større, vores kandidater forfølge en karriere, der omfatter nonprofit, uddannelse, erhvervsliv og ministerium.

Chicago Som klasseværelse

Den svenske American Museum er i nærheden, der traditionelt svensk kvarter Andersonville, tæt nok til ekskursioner, praktik, og kulturelle arrangementer. Vores egen Center for Nordiske Studier giver forbindelser med mange organisationer. Kulturelle oplevelser i hele byen og dens mange kvarterer vil berige dit North Park uddannelse.

Study Abroad

Oplever førstehånds kultur og skikke i et skandinavisk land både udvide din verdenssyn og sætter skarpt fokus, hvad du har lært i klasseværelset. Studerende kan studere i Norge, Finland, Island, eller Sverige, hvor 35-årige SVF program i Jönköping er den længste sammenhængende udvekslingsprogram mellem USA og Sverige. Muligheder for at studere i udlandet med International Student Exchange Program (ISEP) er også tilgængelige.

Program Krav

  • 36 timers større kursusaktiviteter
  • 46 Core Curriculum kreditter
  • 120 samlede kredit timer for graduering
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Chicago, Illinois
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Chicago, Illinois
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen