Read the Official Description

Spil betyder underholdning og forretning, men de afspejler også personlige udtryk og globale perspektiver - og mest af alt er de meget sjove! Som spildesigner skaber du nyskabende spilmekanik og skaber spilfortællinger. Med din ekspertise vil du være involveret i alle faser af udvikling: fra den første ide til den tekniske og kreative konceptualisering og endelig design af mellemrum og tegn.

Vi har identificeret de kunstneriske og kulturelle muligheder for computerspil som et medium og vil uddanne dig med henblik på at øve i den virkelige industri. Som spildesigner eller spiludvikler i morgen lærer du alle nøgleprocesserne i skabelsen af ​​nye spil, der begynder med den første prototype for spilkonceptet, gennem alle de tekniske og kreative beslutninger under spillet udvikling og design af verdener og design. tegn. Succesfulde designere ser uden for boksen og samarbejder med mennesker i andre discipliner. På University of Applied Sciences Europe har du den enestående mulighed for at sammensætte din egen individuelle kombination af spildesign, programmering og kunst, hvilket betyder at du bliver fortrolig med de enkelte discipliner og deres indbyrdes indflydelse.

Vores universitet fokuserer på din udvikling. Derfor underviser vi i små læringsgrupper og i en venlig og personlig atmosfære. Vi overvåger din individuelle udviklingsproces og hjælper dig med at definere dine talenter og styrker samtidig med at du udvikler din egen visuelle signatur. Du vil blive undervist af kendte foredragsholdere fra spilindustrien og studere på en campus, der er centralt placeret, udstyret med den nyeste teknologi (spillaboratorium, VR-udstyr, MacPools osv.), Og det er kendt for sin internationale og engelsktalende Karakter.

57214_Video_Games.jpg

Karriere

Spildesignere deltager i hver enkelt beslutningsproces under oprettelsen af ​​et nyt spil, der starter med det første udkast til spilideen gennem alle de kreative beslutninger under udviklingen til design af verdener og figurer. De udvikler spilmekanik og kortlægger fortællingen om et spil.

Dette program giver eleverne en høj grad af autonomi, så de kan arbejde i udviklerstudier, mens de selv udvikler spil.

Typiske arbejdsområder omfatter:

  • Spildesigner, systemdesigner, niveau designer, fortællingsdesigner, spilforfatter
  • Spil kunstner, miljø kunstner, karakter kunstner, 3D modeler, tekstur kunstner, pixel kunstner
  • Spilprogrammerer, gameplay programmer, prototype programmerer, AI programmerer
  • Gaming journalist, gaming akademiker
  • Freelance, selvstændig eller fuldtidsbeskæftigelse

Game Design programmet

I Game Design-programmet vil dine studier fokusere på udvikling og oprettelse af innovative og eksperimentelle spil. Som studerende får du et overblik over virksomhed, kultur og markeder omkring computerspil, fra AAA til indie-spil og eksperimentelle formater.

Du har klasser inden for spildesign, spilkunst og spilprogrammering samt deres samspil med hinanden. Fra det første semester på, vil du lære at mestre udviklingsprocessen i teams på projektbasis. For at afrunde udviklingen af ​​dine egne spil og prototyper lærer du om de teoretiske aspekter af spil som medium, får et overblik over de finansielle overslag og få indsigt i branchen på nationalt og internationalt plan.

I tværfaglige seminarer, workshops og studieture udvider du dine horisonter.

Ansøg i dag til University of Applied Sciences Europe

Du kan ansøge et år i forvejen for dit ønskede start-semester.

Hvordan man ansøger:

  1. Udfyld venligst vores online ansøgningsskema i sin helhed.
  2. Upload en bekræftet kopi og en bekræftet oversættelse på tysk eller engelsk af dit gymnasium eller tilsvarende.
  3. Hvis du allerede har studeret inden for design, bedes du også indsende en kopi og en bekræftet oversættelse af dit udskrift.
Program taught in:
Engelsk
Tysk

See 5 more programs offered by University of Applied Sciences Europe »

Last updated December 3, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
7 semestre
Fuldtid
Price
- Ansøgere fra EU: 665 € / måned - Ansøgere uden for EU: 865 € / måned
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date