Bachelor - gartneri og virksomhedsledelse

HAS University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor - gartneri og virksomhedsledelse

HAS University of Applied Sciences

bachelor - gartneri & business management

Engelsksprogede

Have- & Business Management handler om kommerciel produktion af grøntsager, frugt og planter. Det handler om international business, teknologi, innovation og bæredygtighed. Det handler om effektiv og rentabel etablering af første klasses produkter, som gør vores kost sundere, lækrere og mere mangfoldigt og vore omgivelser grønnere og mere attraktiv.

Under dine studier du lære, hvordan nye sorter af planter, frugt eller grøntsager er skabt og hvordan man dyrker dem effektivt og sikkert. Du ser også på, hvordan og hvor man kan markedsføre dit produkt. Denne måde kan du komme til at kende hele gartneri forsyningskæden. Det betyder, at du ender med en bred forståelse, der gør det muligt at arbejde i en sektor i gartneri eller landbruget.

Så er du klar til en udfordring? En international karriere i en branche, der altid bevæger sig fremad? Så Have- & Business Management er det rigtige studium for dig!


Adgangskrav


Kravet for dette 4-årig bacheloruddannelse optagelse er et gymnasium eksamensbevis, der svarer til den hollandske HAVO eksamensbevis, med de endelige-årige fag matematik og kemi. Praktisk (arbejds-) erfaring er en fordel, men ikke obligatorisk. Niveauet af dit eksamensbevis vil blive vurderet efter, har modtaget din komplette ansøgningsskema. Hvis du ønsker at vide, hvordan din studentereksamen evalueres i Nederlandene før du anvender, tjek oplysningerne i Nuffic land moduler.

Du skal også være i stand til at bevise, at du er godt inde i det engelske sprog. HAS University of Applied Sciences accepterer følgende sprogtest:


IELTS


Akademisk program: 6.0 (samlet band score)


TOEFL

  • Internet-baserede test: 80
  • Computer-baserede test: 213
  • Papir-baserede test: 550Cambridge ESOL Certifikat: C 1

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Hollandsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Holland - 's Hertogenbosch, North Brabant
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Holland - 's Hertogenbosch, North Brabant
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen