Bachelor Globale studier

North Park University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor Globale studier

North Park University

Bachelor Globale Undersøgelser

Udvid din verdenssyn og opleve interkulturel læring ved at øge din viden og perspektiv for globale spørgsmål, tale et nyt sprog, og rejser til udlandet for at arbejde eller studere, som alle vil forberede dig til at holde trit med vores globale økonomi. Karriereveje omfatter arbejde i udlandet i de ekspanderende internationale forretningsområder, diplomati, aktivisme og missioner, eller graduate studier i internationale forbindelser og kulturstudier.

Hvorfor North Park?

Fordyb dig i forskellige kulturer gennem vores tværfaglige program, som giver dig mulighed for at tilpasse din store for at få den internationale erfaring, du ønsker. Hos North Park, vil du vælge to områder at fokusere på i verden, skal du vælge et fremmed sprog at lære, og studere i udlandet i det land, dit valg. Vores urbane beliggenhed og partnerskaber give mange praktik og frivillige muligheder for at forbedre din international erfaring.

Mål i en Globale Studier Major

Globale Studier store selskaber ofte lyst til at arbejde i den internationale udvikling med en verdslig eller tro, ikke-statslig organisation; tage udenrigstjenesten eksamen for at lande et job med det amerikanske udenrigsministerium; eller forfølge graduate studier i internationale relationer og kulturstudier.

Chicago: en international by

North Park beliggenhed i en global by og vores stærke partnerskaber med internationale konsulater og nonprofits i Chicago giver dig mulighed for at oprette forbindelse med personer fra hele verden for at fremme din kulturelle forståelse og få erfaring gennem praktik og frivillige muligheder.

Study Abroad

En nødvendig del af de globale studier store, vil du få sand forståelse af et andet land ved at fordybe dig i sin kultur og sprog. Vores veludviklede studere i udlandet og udvekslingsprogrammer giver dig mulighed for at tilbringe et semester eller mere i de fleste helst land, du ønsker at gå.

Sprog Minor Krav

Sprogkundskaber vil øge din kulturelle forståelse og evne til at kommunikere på en hvilken som helst del af verden. Vi tilbyder muligheder for at studere mange sprog, herunder arabisk, dansk, finsk, fransk, tysk, hebraisk, italiensk, norsk, spansk og svensk.

Program Krav

  • 36 timers større kursusaktiviteter
  • Minor på fremmedsprog
  • Studere i udlandet erfaring
  • 120 samlede bevillinger til at opgradere
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Chicago, Illinois
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Chicago, Illinois
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen