Bachelor Hospitality Management i turisme

Lapland University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor Hospitality Management i turisme

Lapland University of Applied Sciences

Bachelor of Hospitality Management i turisme

Det Kandidatuddannelsen i turisme fokuserer på at give de studerendes færdigheder og viden, der kræves i den internationale turistindustri. Hovedvægten og specialisering område i programmet er Tourism Management og oplevelsesdesign.

Vi arbejder i tæt forbindelse med den lokale turisme forretning, men giver dig mulighed for at få din træning periode eller studere udvekslingsophold i udlandet, også. Multikulturelle spørgsmål, sprog og felt-relaterede kerneområder som servicedesign og andre business-relaterede emner er også understreget i denne internationale program.

Kommunikationsevner og bæredygtighed, iværksætteri, fremsyn og sikkerhedsspørgsmål har også en vigtig rolle, fordi de er blevet defineret i strategien for MTI (Multidimensional Tourism Institute).

Moderne markedsføring, herunder e-handel og produktudvikling, og forskellige sprog og kulturelle studier har også en vigtig rolle i uddannelsen. Under international undersøgelse udveksling, kan eleverne udvide deres specialisering områder gennem de forskellige programmer for vores mange partnerinstitutioner i udlandet. Det betyder specialisering, fx i nogle specifikke turismerelaterede områder som Event Management. Eleverne opfordres også til at fuldføre deres praktik i udlandet, da det vil give mere perspektiv på deres egen ekspertise og tilbyder en alternativ måde at få mere viden på området for turisme.

Vi vil give dig en fremragende karriere mulighed, og de rigtige nøgler til din fremtid.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
42 måneder
Fuldtid
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Finland - Rovaniemi
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Finland - Rovaniemi
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen