Bachelor i Human Resources Management

Generelt

Program beskrivelse

Da dette program undervises udelukkende på portugisisk, skal kandidater være i stand til at tale og skrive portugisisk eller være villige til at lære sproget.

121099_EdificiosISMTbanner_1185x350_a.jpg

Som anført af Peter Drucker, "mennesker er den eneste bæredygtige konkurrencefordel på lang sigt", og som sådan er Human Resource Management et strategisk område i organisationen, der sigter mod dens succes og øget sin konkurrenceevne. Således kan vi sige, at de vigtigste mål for denne undersøgelsescyklus er som følger:

 • Giv studerende en fornemmelse af den aktuelle rolle, som menneskelige ressourceforvaltere spiller i organisationer generelt.
 • Giv studerende viden om de nyeste værktøjer inden for Human Resource Management.
 • Uddannelse af specialister i Human Resource Management, der dominerer de vigtigste teknikker og instrumenter inden for Human Resource Management, under hensyntagen til eksisterende organisatoriske sammenhænge, hvor der sker en ændring i modellerne for arbejdsorganisation, især i kraft af fremkomsten af nye arbejdskraftrealiteter og hvor overvågningsord er "ændring" og "tilpasning".

Professionelle muligheder

Karrieremulighederne for indehavere af graden i Human Resources Management er forskellige, men fremhæver følgende:

 • Udførelse af opgaver som manager / tekniker HR Human Resources Afdelinger for virksomheder og organisationer generelt.
 • Udøvelse af en rådgivende rolle inden for HR som professionel person.
 • Udøvelse af funktioner som konsulterer virksomhedsrådgivning, rekruttering og udvælgelse, midlertidig ansættelse, outplacement osv.
 • Udøvelse af funktionsspecifik rådgivning inden for sundhed og sikkerhed på arbejdet.

Bemærk også at disse fagfolk kan udøve deres aktivitet i mange forskellige typer organisationer, uanset størrelse, sektor eller forretningsaktivitet, da ledelse af mennesker er tværgående til organisationer af forskellige typer og aktivitetssektorer.

Adgangskrav

Internationale kandidater skal opfylde en af følgende betingelser:

 • At have en kvalifikation, der giver dem ret til at søge og få adgang til videregående uddannelser i det land, hvor den blev opnået. Det dokument, der skal forelægges, skal angive den endelige klassificering og skal valideres af det pågældende lands kompetente myndighed.
 • At have et eksamensbevis for portugisisk sekundær uddannelse eller en tilsvarende grad. Den sidstnævnte sag kræver indsendelse af et dokument, der beviser ækvivalensen af det ikke-portugisiske kursus til det portugisiske uddannelsessystem med angivelse af den endelige klassificering.

121101_imagem2.jpg

Følgende gælder kun for lokale portugisiske kandidater:

Betingelserne for adgang og tilmelding til bachelorgrad i erhvervskommunikation er dækket af lovdekret 296-A / 98 af 25. september, ændret ved lovdekret nr. 99/99 af 30. marts, 26/2003 af 7. februar 76/2004 af 27. marts, 158/2004 af 30. juni 147 -A / 2006 af 31. juli, 40/2207 af 20. februar og 45/2007 af 23. februar , og ved lovdekret 90/2008 af 30. maj.

Endelig klassifikation fra gymnasiet 50%

Klassificering af optagelsesprøven 50%

Liste over eksamenseksempler (nationale eksamener i følgende discipliner):

 • 04 Økonomi
 • 11 Historie
 • 18 portugisiske

(Fra denne liste er en eksamen tilstrækkelig)

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

One of the oldest University Institutions of Private Higher Education in Portugal, with more than seven decades of existence.

One of the oldest University Institutions of Private Higher Education in Portugal, with more than seven decades of existence. Minimer