Økonomi og Virksomhedsledelse i Brændstof og Energi komplekser (FEC)

Om skole / organisation:

Den Engineering Economics Fakultet blev oprettet i 1992. Førende professorer med ph.d.-grader eller Doctor of Science grader tog studerende til at blive faglært personale inden for økonomi og ledelse. Fakultetet personale omfatter omkring 200 ansatte, herunder mere end 100 professorer, lektorer, adjunkter, assistenter, 40 ingeniører, teknikere og laboranter.

Fakultetet etableret kontakter og indgået aftaler om samarbejde med universiteter, forskningscentre og virksomheder fra hele verden. Studerende kan undergå praktik i udenlandske universiteter eller forskningscentre: The University of Koblenz-Landau (tysk, Koblenz), Tjekkisk University of Life Sciences (tjekkisk, Prag), Università degli Studi di Genova (Italien, Genova), Dennis Gabor College (Ungarn , Budapest), etc.

Om University (historie, moderne forbedringer, skole mission, prisuddelinger / akkrediteringer)

Etableret i 1914 Samara State Technical University er forpligtet til renheden af ​​videnskab, forskning og innovation. Vores mål er at gøre det lettere markedets behov på de områder, som vi er specialiserede med studerende er udstyret med direkte anvendelige færdigheder. Og vi kan ærligt sige, at universitetets alumner succes i praksis erhvervet viden.

I dag universitetet omfavner 3 vigtigste campusser, 17 uddannelsesmæssige bygninger, 8 sovesale, mere end 50 forskningscentre, 2 sport komplekser og 3 fritidshjem.

Universitetet er licenseret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab i Den Russiske Føderation til at gennemføre den pædagogiske aktivitet i området for videregående uddannelse (Licens № 1938 fra den 17. februar 2016). Universitetet er akkrediteret af ministeriet for undervisning og videnskab i Den Russiske Føderation (State Accreditation Certificate № 1676 fra den 22. januar 2016).

Ting, der gør programmet særlige

Programmet sigter mod at forberede specialister med færdigheder og moderne ledelsesmetoder, systemanalyse, integrerede prognoseværktøjer og støtte strategisk beslutningstagning i statslige eller FEC relaterede sektorer af økonomien.

Programmet sigter mod at forberede fremtidens erhvervsledere i stand til at styre projekter i alle faser af implementeringen, idet effektive beslutninger på deres ressourcer og organisatorisk støtte, integreret innovation og investeringer processer, udføre omfattende planlægning af projektporteføljen for at opnå en bæredygtig udvikling.

Programmet er baseret på syntese og kritisk analyse af bedste praksis i den bedste FEC, konsulentvirksomheder, internationale forskningscentre inden for strategisk ledelse, systemanalyse og prognoser af økonomien, energi, miljø og innovation, ekspertise, design og drift af energiinfrastruktur, samt kendte internationale, europæiske og amerikanske elite uddannelsesprogrammer på strategisk ledelse.

Resultatet for kandidater

Efter den vellykkede afslutning af denne grad vil programmet studerende være i stand til at udføre dybdegående strategisk analyse af en lang række enterprise aktivitet i energisektoren; skabe nøjagtige forretningsmodeller baseret på de praktiske erfaringer med at formulere forretningsplaner; en lyd metode til revisionsfirmaer og evnen til at styre Human Resources afdeling af en virksomhed tilsluttet Energi.

Vores kandidater ikke kun arbejde for indenlandske virksomheder og internationale virksomheder virksomheder, mange har gået på at besætte de ledende stillinger blandt de ledende medarbejdere. Vores seneste kandidater har sikret beskæftigelse i "AvtoVAZ" (Renault-Nissan Alliance), "Lukoil", "Rosneft", "Sberbank" og "Surgutneftegas".

Ansøgningsfrister

Proceduren for ansøgning om programmet slutter den 19. august

Start Datoer

Proceduren for ansøgning om programmet starter den 1. juni

Optagelse proces

  • Udfyld et ansøgningsskema - Email ansøgningsskemaet, en kopi af dit pas og kopier af dine uddannelsesmæssige dokumenter på engelsk eller russisk.
  • Vent til det officielle svar fra universitetet (ca. 2-3 uger) - Oversæt og notarize dine uddannelsesmæssige dokumenter i ambassade i Den Russiske Føderation i dit land - Ansøg om et Student Visa i dit land - Ved ankomsten til Samara fremlægge alle de originale dokumenter - underskrive kontrakten og betale studieafgift for det første semester / år

Ansøgere, der ikke taler russisk er tilmeldt den etårige forberedende kursus, tage en eksamen af ​​det russiske sprog, og efter at indsende dokumenterne for uddannelsen.

Adgangskrav (sprog, forudgående grad eller uddannelse, etc.)

Adgangskrav eksamener:

1) Matematik
2) Social Sciences
3) Russisk

Liste over dokumenter:

  • International pas
  • Migration Card (du får det på den russiske grænseoverskridende kontrol)
  • 6 farvefotos (størrelse 3 x 4)
  • Educational dokumenter (high school certifikat) og deres bekræftede kopier, oversat til russisk og notarielt af en certificeret advokat i hjemlandet af kandidaten.
  • et certifikat for sundhed, der er udstedt af det officielle organ i hjemlandet og den oprindelige lægeerklæring, der beviser HIV-negativt resultat inden for de sidste 30 dage

Længde af programmet

4 års fuldtidsstudium

Omkostninger

111200 rubler om året

Scholarship information

Internationale ansøgere har mulighed for at modtage stipendier fra den russiske regering. For at ansøge om sådanne stipendier bør du kontakte den Repræsentationskontor i Rossotrudnichestvo i det land, du bor.

Program undervist i:
Engelsk
Russisk

Se 9 flere kurser fra Samara State Technical University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
72,800 RUB
111200 rubler om året
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date