Bachelor i økonomi og udvikling

L’Université Catholique Du Congo

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i økonomi og udvikling

L’Université Catholique Du Congo

Fakultetet for Økonomi og Udvikling modtog CENCO mission at træne ledere i stand til at fremme i et kristent handlinger ånd udvikling i landet og den videnskabelige undersøgelse af sociale problemer og for at gøre de foreslåede løsninger baseret på operationelle den sociale Kirkens lære, og de grundlæggende muligheder for National episkopale konference Congo om emnet.

Baseline studier er spredt over fem år, 3 års kandidat og 2 bachelor år. Uddannelsen kan afsluttes med en af ​​sammenlægning af ungdomsuddannelserne på højere niveau (arrangeret af Institut for sammenlægning af ungdomsuddannelserne på højere niveau), som bemyndiger licenstageren til at undervise i de gymnasiale uddannelser.

Fakultetet for Økonomi og Udvikling har et kontor for Professionalisering hvis vigtigste opgaver er: - at gøre kontakter med virksomheder til guidede ture for studerende; - programmet de studerende med praktikophold i virksomheder; - opretholde permanente forbindelser og public relations virksomheder; - organisere udvidelse spørgsmål: offentliggørelse af prospekter med fakultetets nyhedsbreve om faglige aktiviteter, installation af radio-tv-programmer, osv; - koordinere edb databanker på at udvikle forskning og mentor studerende i at lære computerfærdigheder; - afholde seminarer og symposier planlagt af fakultetet; - fungere som ekspert rådgivning eller rådgivende ingeniør. Centralisering af oplysninger om selskaber og stifter vil være en forudsætning for de forundersøgelser; - fungere som et relæ for studerende mellem dem på den ene side, og mellem lærere, elever og outsidere på den anden, gennem udvidelse tjeneste, transmission teorier, introduktion til andre landbruget extension metoder, der gælder i organisationer som Verdensbanken osv ; - Opret en kandidat placering service og en sammenslutning af tidligere fakultetet kandidater til at udveksle kreative ideer og virksomheder ved, at disse kandidater er i arbejdsstyrken; - fremme aktionsforskning.

Fakultetet for Økonomi og Udvikling har også en Political Economy observatorium og menneskelig udvikling, som har følgende mål: - etablering af et laboratorium og en base af enmatièrededéveloppement humane data og bekæmpelse af fattigdom; - afholdelse af workshops om grundlæggende forudvalgte arbejdspapirer hvoraf nogle vil blive udvalgt til offentliggørelse; - afholdelse af efteruddannelseskurser i Belgien for meget avancerede lærere i udarbejdelsen af ​​artiklerne om de årlige temaer i Observatory; - mentoring lokale støttemodtagere ph.d. finansiering duVLIR, i eget initiativ projekt mellem IPGD / AU og EDF / EDF, som Prof. Marysse s Promotor, og arbejder inden for fattigdom.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Fransk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
5 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Demokratiske Republik Congo - Kinshasa, Kinshasa
Startdato : Feb. 2019, Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019, Sep. 2019
Demokratiske Republik Congo - Kinshasa, Kinshasa
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen