Økonomi Generel Program (BS)

Økonomi er en samfundsvidenskab, der beskæftiger sig med mange af de mest vanskelige problemer i vores tid, såsom inflation, ledighed, forurening og fattigdom. Som en problembaseret disciplin gør det muligt for studerende at erhverve de analytiske færdigheder og metoder, der gælder for en række karrieremuligheder.

Økonomi kandidater er efterspurgte inden for områder som bank, finans, forsikring, og i regeringen og industrien. Derudover giver uddannelse i økonomi en fremragende baggrund for faglig uddannelse i lov og i kandidatskoler for erhvervsliv og offentlig administration.

Bachelor of Science i økonomi er beregnet til at give en strengere mulighed for studerende, der er interesserede i kandidatuddannelsen, i betragtning af den kvantitative karakter af kandidatstudiet og erhvervet generelt.

Karriere i økonomi

En økonomi grad kan give dig de evner og evner, som mange arbejdsgivere ser højt på herunder analytiske evner, tænkning gennem et problem og kommunikere en effektiv løsning, og fleksibiliteten til at ændre sig med arbejdsmiljøet. En grad i økonomi kan føre til karriere i loven, regeringen, nonprofit agenturer og business. Husk at starte din jobsøgning tidligt, og praktikophold er altid hjælpsomme. UM-Flint's Career Development Center kan hjælpe dig med mange aspekter af din jobsøgning.

Graduate School Information

Mens en bachelorgrad i økonomi åbner mange spændende muligheder, vil de fleste kandidater finde det fordelagtigt at få en højere grad, normalt efter et par års erhvervserfaring. De færdigheder, du lærer mens du tjener en bachelorgrad i økonomi, giver dig god mulighed for at opnå højere grader på mange områder som offentlig orden, folkesundhed, erhvervsadministration, lov og naturligvis økonomi.

Hvis du har planer om at opnå en avanceret grad, anbefaler vi stærkt, at du diskuterer dine planer med din akademiske rådgiver, så klasser taget på University of Michigan-Flint kan skræddersyes til dine karrieremuligheder.

Economics Graduate School

Hvis du ønsker at opnå en avanceret grad i økonomi, anbefaler vi dig at tage flere matematik og statistik kurser udover økonomikurser inden for økonomi afdeling. Hvis du er interesseret i empirisk arbejde i økonomi, er en programmeringssprogklasse også tilrådeligt.

Før du ansøger, skal du tage Graduate Record's Examination (GRE). Derudover kræver nogle skoler økonomi fag test af GRE. Du bør notere tidligt de datoer, hvor GRE eksamener er planlagt til at sikre resultaterne kan inkluderes i dine ansøgninger. Mens high scores på de kvantitative sektioner af GRE er vigtige, er scoringer på fagprøven normalt af meget mindre betydning.

For at ansøge skal du få anbefalingsbreve. Sørg for at give dine referencer rigelig tid til at indsende anbefalingsbreve. Du rådes til at spørge økonomer du ved godt; Disse kan omfatte dine professorer eller andre økonomer, som du har arbejdet for, gjort forskning til osv.

Normalt tilbydes adskilte kandidat- og ph.d.-uddannelser på universiteter for avancerede grader i økonomi. Men nogle skoler tilbyder kun et eller andet uddannelsesprogram. For skoler, der tilbyder både ph.d.- og kandidatuddannelser, skal du som regel bestemme hvilket program du ønsker at indtaste og angive dit valg på din ansøgning.

Økonomiske kandidatskoler giver ofte finansiering, især for dem, der er optaget i ph.d.-uddannelserne, i form af undervisningsassistenter, forskningsassistenter og stipendier. Andre kilder til stipendier omfatter NSF-stipendiet. Du anbefales på det kraftigste at ansøge om NSF, når du ansøger om graduate school.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra University of Michigan-Flint, School of Management »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date