Read the Official Description

De skoler, hvor kurserne er at blive undervist er traditionelle ekspertisecentre inden for deres kompetenceområder, med udbredt national og international anerkendelse, ud over at have topplaceringer i både akademisk kvalitet, og standarden af ​​deres videnskabelige medarbejdere. Begge har en omfattende liste af publikationer, undersøgelser, specialer og forskning papirer både i Brasilien og i udlandet, at attestere deres dynamik, viden og frem for alt deres pionerånd.

&nbsp

• Etableret i 1952, EBAPE var den første institution dedikeret til administration i hele Latinamerika. Det fastholder sin position som opfattes førende i uddannelse kvalificeret personale både for det offentlige såvel som den private sektor. Det var som et resultat af denne dobbelte fokus i EBAPE at Brasilien indledte en systematisk undersøgelse af administrationen som en videnskab.


• Etableret i 1966, er EPGE anerkendt for at være den bedste brasilianske center for studier i økonomi. Det banebrydende oprettelsen af ​​en doktorgrad program på dette område i Brasilien, og det er fakultet medlemmer står for over halvdelen af ​​de publikationer, som brasilianske økonomer i førende specialiserede internationale tidsskrifter.


Bachelor-kurser i Administration i Rio de Janeiro har den ekstra fordel at være undervist udelukkende af videnskabelige medarbejdere med masteruddannelser og Ph.Ds. Kurset struktur vil sikre en innovativ pædagogisk proces, med alle mulige egenskaber of excellence, kvalitet og uddannelse for de studerende i dag, der lever i en verden af ​​dyb transformation.

Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Mar. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline

Mar. 2019