Bachelor i administration

Generelt

Program beskrivelse

UNIT KURSUS MÅNEDLIG værdier med 35% (20% + 15%) *

  • Yellow House R $ 259,35
  • MAGDALENE (morgen) R $ 356,85
  • MAGDALENE (NIGHT) R $ 369,85

Den nuværende sociale situation har bragt ændringer i forskellige områder af menneskelig aktivitet. Teknologiske fremskridt og globalisering kræver fagfolk i stigende grad forberedt til et mere konkurrencepræget marked.

Naviger i hård sø i en økonomi, mere og mere globaliserede kræver forberedt og fornemmer prædiktive administratorer. Det er for administratoren at være en klog leder ikke kun med globale ændringer, men også med de mennesker, som leder, giver incitamenter, at være opmærksom på deres behov, hvilket gør dem til at føle vigtigt som medarbejdere og som mennesker.

Arbejdsmarked

Administrator er i stigende grad kræves af arbejdsmarkedet, mulighederne er reelle inden for den offentlige og private sektor. I Brasilien i år 2005 blev registreret i handel sammen omkring 8.915.890 (8.915.000, otte hundrede og halvfems) selskaber.

Vi understreger, at selv om en betydelig tilbud bacheloruddannelser er en klar forskel mellem behovet for virksomheder og møde denne efterspørgsel.

Field

I et scenario af den økonomiske globalisering, organisationer søger dagligt for at hæve deres konkurrenceevne.

Administratoren, hovedhjørnestenen i virksomheden, skal det handle i den strategiske planlægning af selskabsskatten, analysere scenarier og bygning strategier til at sikre de bedste resultater; markedsføring, for at positionere mærket og muliggøre rentable relationer; økonomistyring, sikre likviditet i institutionen, vurderer kredittransaktioner, kortlægning kilder til investeringer og styring af markedsrisici; forvaltning af menneskelige ressourcer, udvikle karriereplanlægning, rekruttering, udvælgelse, evaluering og tilbyde uddannelse til at give hold; eller rum såsom logistik, drift, salg, udenrigshandel, informationssystemer mv

Ud over de nye funktioner, såsom styring af kreativitet og innovation, corporate governance og bæredygtig forvaltning. Professionel uddannelse af FACIPE, gør det muligt for ydeevne på flere områder, både i mikro-, små, mellemstore eller store; i offentlige, private eller tredje sektor. Hvis du er en iværksætter, kan du åbne din virksomhed og planlægge det i løbet af kurset. Konsulenterne har også sin garanteret marked plads. Du kan også følge den akademiske karriere, menes at være en foredragsholder eller lærer? Valget er dit!

Generelt mål:

For at uddanne fagfolk i stand til at kombinere den faglige kompetence til en kritisk bevidsthed, overvejer tendenserne for produktion af viden om ledelsens kendskab til områderne for erhvervelse af specifikke faglige færdigheder dannede det, og især opbygningen af ​​iværksætterånden, der kan generere vækst og social udvikling og forberede, i bred forstand, mennesket til livet.

Specifikt mål:

• Tog ledere med en vægt på iværksætteri kunne: Plan, overvåge, direkte og kontrollere forvaltningen af ​​tjenesteydelser generelt; • Interact kreativt beskæftige sig med forskellige organisatoriske og sociale sammenhænge; Beskæftiger sig med innovativ ledelsesmodeller, driftskapacitet i gunstige miljøer, fremme og udvide muligheder for at skabe nye virksomheder, der påvirker udviklingen af ​​samfundet, som påvirker primært behov Pernambuco samfund; • Give eleverne opførelsen af ​​teoretisk og begrebsmæssig viden og dens anvendelse i markedsføring relationer, der er omfattet af de selskaber; • Give teknologiske værktøjer, som giver grundlæggende handlinger og procedurer er i overensstemmelse med de krav, markedsføring; Byg intellektuelle base, formulere politik og tekniske professionelle autonomi muligheder og effektiv udførelse af sine opgaver på markedet; Forberedelse borgere for etisk adfærd og kritisk og kreativ tænkning, og behandlingen agent i det professionelle marked og samfund; • Opmuntre eleven til nådesløs forfølgelse af viden, der danner en professionel, der er karakteriseret ved konstant at opdatere ledelsesinformation.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Minimer