Bachelor I Aktuarvidenskab Og Statistik (HA)

University of Central Missouri

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Aktuarvidenskab Og Statistik (HA)

University of Central Missouri

Bachelor i aktuarvidenskab og statistik (HA)

UOCM101A

Aktuarvidenskab er bekymret med tilfældige begivenheder, der påvirker menneskers liv eller ejendom, og de økonomiske konsekvenser, at forekomsten af ​​en af ​​disse begivenheder kan have. Ved hjælp af statistiske, finansielle og økonomiske teknikker til at vurdere de risici og forretningsmæssige konsekvenser af fremtidige begivenheder, aktuarer designe finansiel sikkerhed programmer, der fokuserer på livet, sundhed, ejendom, personskade, pensionering, demografiske, økonomiske og investeringsmuligheder. Det aktuarvidenskab program i Institut for Matematik og Datalogi på University of Central Missouri er en af ​​flere dusin avancerede Aktuarvidenskab programmer i USA og den eneste i Missouri offentlige institutioner. Det tilbyder et curriculum, der forbereder de studerende til en række aktuarmæssige eksamener sponsoreret af SOA og CAS Programmets store krævede kurser i Anvendt Statistik, økonomi, og Finansministeriet er SOA / CAS godkendt VEE-kredit kurser.

computerfaciliteter

Den aktuarmæssige videnskab og statistik program er støttet af to laboratorier. Computere i laboratorierne er installeret med flere almindeligt anvendte statistiske og aktuarmæssige pakker såsom SPSS, SAS, Profeten, og TAS til instruktion. En række andre software er også til rådighed for de studerende.

Om fakultetet

Alle aktuarmæssige videnskab og statistik klasser bliver undervist af erfarne og omsorgsfulde fakultet medlemmer, der tror på individualiserede opmærksomhed for deres studerende. Ud over en bred vifte af akademiske og faglige erfaring, har mere end 80 procent af fakultetets medlemmer i dette program tjente doktorgrader. De øvrige videnskabelige medarbejdere har masteruddannelser. Den aktuarmæssigt koordinator i programmet er en certificeret aktuar, som også har haft praktiske erfaringer i forsikringsbranchen. Fakultet medlemmer i programmet er aktivt engageret i forskning i deres respektive områder. Akademisk deltagelse holder fakultet medlemmer aktuelle med deres voksende områder. Den elev-fakultet ratio på UCM er omkring 17 til 1, der giver mulighed for personlig opmærksomhed til hver elev.

Student Inddragelse

Institut for Matematik og Datalogi sponsorerer flere studenterorganisationer, der mødes regelmæssigt for at diskutere emner lige fra nye opdagelser til karrieremuligheder. Den studerende Actuarial Organization i afdelingen er meget aktiv, at sponsorere en række aktiviteter, der omfatter årlig aktuar karrieremesse, aktuarmæssige gæstetalere fra Kansas City-området, ekskursioner til lokale forsikringsselskaber, og årlige genoptage workshops.

Karrieremuligheder

UOCM104a

Careercast.com rapporteret i Wall Street Journal aktuarer har den anden bedste job i 2012. Også ifølge online løn-database PayScale.com, aktuar er en af ​​de øverste seks job, der ikke kun velbetalte i 2012, men de har også arbejdsløsheden lavere end den nuværende nationale gennemsnit. Plus, er de forventes at vokse i efterspørgslen i de kommende år. Aktuarer arbejde for en bred vifte af arbejdsgivere, herunder:

  • forsikringsselskaber
  • konsulentfirmaer
  • Regeringen forsikring afdelinger
  • Gymnasier og universiteter
  • Banker og investeringsselskaber
  • Store selskaber og offentlige revisionsfirmaer
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
213 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Warrensburg, Missouri, MO
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Warrensburg, Missouri, MO
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
/ Kredit time - Missouri bosat; $ 426.30/credit time - Ikke-bosiddende