Read the Official Description

Denne engelsksprogede bacheloruddannelse på Aquatic Ecosystem Analysis er åben for både hollandske og internationale studerende, der er interesseret i en karriere i en af ​​følgende erhverv:

  • Advisor fysisk planlægning for vandøkosystemer
  • Praktisk forsker Overvågning og evaluering
  • Eco-hydrologist
  • Og erhverv relateret til ovenstående.

Programmet fokuserer på de aktuelle udfordringer som klimaændringer, der beskæftiger sig med de berørte parter i natur udviklingsprojekter og på de aspekter af overvågningsperiode. Du vil blive uddannet til at udvikle en professionel arbejdsmetode og attitude. For at sikre, at vores studerende er godt forberedt til den professionelle praksis har dette program er udviklet i samarbejde med ekspertgrupper fra vandsektoren. For eksempel viden om og praktisk erfaring med vandrammedirektivet vil være en del af programmet; dette er et EU-direktiv, som har stor indflydelse arbejdet i et nutidigt vand professionel.

Du vil blive uddannet til at tænke 'ud af boksen' i en international sammenhæng, og med fokus på bæredygtige løsninger. Du vil være parat til at udvikle dig videre efter endt uddannelse i en (studie) sti selvstyret. Programmet byder på muligheder for en karriere i statslige organisationer på alle niveauer, vand boards, forskningsinstitutter, konsulentvirksomheder og non-profit organisationer.

Efter at have gennemført dette etårige program, vil kandidater får en internationalt anerkendt Bachelor of Science (BSc) i Anvendt Biologi.

Program taught in:
Engelsk
Aeres University of Applied Sciences

See 12 more programs offered by Aeres University of Applied Sciences »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date