Bachelor i almindelighed teknik

Technical University of Denmark - DTU

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i almindelighed teknik

Technical University of Denmark - DTU

Bacheloruddannelsen (HA) i General Engineering er en ny international bacheloruddannelse på DTU. Programmet giver dig brede ingeniørkompetencer, en solid teknisk-videnskabeligt grundlag og en stærk international profil, som forbereder dig til en udfordrende karriere i et globalt arbejdsmarked. Uddannelsen udbydes for første gang i 2016.

International profil

Programmet giver dig brede ingeniørkompetencer, en solid teknisk-videnskabeligt grundlag og en stærk international profil, som forbereder dig til en udfordrende karriere i et globalt arbejdsmarked.

HA er udelukkende undervises på engelsk, og du bliver en del af et internationalt studiemiljø med studerende fra hele verden.

Design / build-projekter

Du vil arbejde på design / bygge projekter i alle seks semestre. Et design / build projekt er en praksis-orienteret gruppe projekt, hvor dit team løser et specifikt problem, går gennem problemløsning faser typisk opleves af ingeniører. Dette sikrer, at du lærer at vedtage en teknisk tilgang i løbet af programmet.

Under den femte semester kan du studere i udlandet på et andet universitet eller arbejde på et projekt i en dansk virksomhed.

Specialiseringer

Fra det andet år og fremefter, du begynder at specialisere sig i et af de fire forskningsområder, hvor DTU og dansk erhvervsliv er stærkt repræsenteret:

 • Living Systems
 • Cyber ​​Systems
 • Cyber ​​Materialer
 • Fremtidens energi

Fremtidige perspektiver

Med en bachelorgrad i General Engineering kan du-afhængigt af dit valg af specialisering-søge om optagelse på en række kandidatuddannelser på DTU eller et andet universitet. Muligheder omfatter Bioteknologi, Computer Science and Engineering, Materialer og Produktion, eller bæredygtig energi.

Undersøgelse program

Teknisk-videnskabelig bacheloruddannelse
Den generelle Engineering programmet er en teknisk-videnskabelig bachelor uddannelsen. I begyndelsen af ​​det program, er du forpligtet til at tage en række obligatoriske kurser såsom matematik, fysik og kemi, og du vil opleve den tekniske ånd gennem design / bygge projekter. I den sidste del af programmet vil du specialisere sig i en af ​​de fagområder, "levende systemer ',' cyber-systemer ',' cyber materialer" eller "fremtidens energi". Afhængigt af dit valg af specialisering, kan du fortsætte dine studier på en bred vifte af kandidatuddannelser på DTU eller andre universiteter eller forfølge en karriere internationalt.

Uddannelsens opbygning og indhold
Programmets to første semestre består af obligatoriske kurser. Der lægges vægt på den grundlæggende naturvidenskabelige fag matematik, fysik og kemi med en teknisk bias, og design / bygge projekter. I løbet af andet og tredje semester, skal du også vælge to af de fire kurser, der introducerer dig til en af ​​uddannelsens fire områder af specialisering. Disse vil hjælpe dig med at vælge den retning for yderligere specialisering.Adgangskrav


Du kan ansøge om programmet på grundlag af en dansk adgangsgivende eksamen, eller en tilsvarende international eksamen.

Ud over at have en gymnasial uddannelse forlader eksamen, skal du have bestemte niveauer i engelsk, matematik, fysik og kemi.

Studerende med en dansk adgangsgivende eksamen skal have:

 • Engelsk B
 • Matematik A
 • Fysik B og Kemi B eller
 • Fysik B og Bioteknologi A eller
 • Geoscience A og Kemi B

Studerende med en international adgangsgivende eksamen skal have niveau, der svarer til ovenstående.

Nordiske studerende og indehavere af en IB at læse følgende anvisninger.

Studerende med andre internationale eksamener kan finde oplysningerne i Exambook foretaget af Ministeriet for Videregående uddannelse og videnskab.

Engelsk B svarer til de testscores herunder:

 • IELTS 6,5
 • TOEFL Internet-baserede 88
 • TOEFL papirbaserede 573
 • TOEFL computerbaseret 230
 • Pearson 59


Omkostninger & gebyrer


Videregående uddannelser i Danmark er gratis for alle EU / EØS-borgere og for studerende, der deltager i et udvekslingsprogram. Alle andre studerende skal betale studieafgift.

Entré & deadlines

 • Hvis du holder en dansk adgangsgivende eksamen: 15 marts (kvote 2) eller 5 juli (kvote 1)
 • Hvis du holder en international adgangsgivende eksamen: 15 Marts
 • Bemærk, at alle ikke-EU / EØS ansøgere er forpligtet til at betale et ansøgningsgebyr på € 100
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Technical University of Denmark - DTU
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
6 semestre
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Danmark - Lyngby
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Danmark - Lyngby
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen