Bachelor i Amerikanske Studier

University of Groningen

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Amerikanske Studier

University of Groningen

Bachelor i Amerikanske Studier

Sprog: Engelsk (100%)

The University of Groningen er det eneste universitet i Holland - og en af ​​de få i Europa - at tilbyde en bachelorgrad i Amerikanske Studier. Alle kurser er designet og udviklet specielt for Amerikanske Studier. Hvad adskiller denne grad fra alle andre lignende programmer er dens tværfaglige karakter: i Groningen du vil udforske Amerika fra perspektiverne i sin populære kultur, historie, sprog, litteratur, politik, økonomi og religion.


Ud over at tilegne sig viden om den specifikke fagområde, vil du få en række overførbare færdigheder, som vil hjælpe dig, uanset retning jeres liv tager efter universitetet. Du vil udvikle kompetencer i analyse og argumentation, præsentation og kommunikationsevner. Desuden vil du få en høj grad af mundtlig og skriftlig engelsk.


Det er muligt at tilbringe en del af din uddannelse på et universitet i USA.Forskning

Vores uddannelse er stærkt forankret i forskningen. Lige fra starten af ​​din uddannelse opmærksomhed akademisk forskning og udvikling. Da en analytisk og kritisk sind og problemløsning evner er vigtige kvaliteter i enhver karriere vores studerende stræber efter.


Forskningen i Amerikanske Studier afdelingen er fokuseret på forskellige domæner, ligesom Cultural Theory, politisk kultur, Populær amerikansk kultur, amerikansk litteratur, amerikansk historie, etniske minoriteter, politiske og kulturelle forbindelser mellem USA og andre lande og mere.


Job perspektiver

Som Amerikanske Studier kandidat, har du en bred vifte af karrieremuligheder. American Studies studerende har ekspertise på det økonomiske, politiske, kulturelle, kommercielle og sociale domæner i USA, samt fremragende omsættelige færdigheder, som er højt værdsatte på arbejdsmarkedet. Den kulturelle tilpasningsevne og sproglig ekspertise, der kommer af at leve og studere i USA adskiller vores amerikanske studier studerende fra de fleste job kandidater.

Efter endt uddannelse, vores studerende flytter ind job i erhvervslivet, journalistik, diplomati, politik, organisation, eller undervisning, for at nævne nogle få muligheder.eksempler Job

• Journalist

• Diplomat

• Information Officer i et ministerium

Adgangskrav

Hollandske VWO diplom, en tysk studentereksamen, en International Baccalaureate eksamensbevis, en europæisk studentereksamen eller en anden eksamensbevis, som er tilstrækkelig til accept til en hollandsk universitet.


Sprogkrav: IELTS 6.5 eller TOEFL 580/237/92

Ansøgningsfrister:

  • EU / EØS-studerende: 1 maj 2017
  • ikke-EU / EØS-studerende: April 1, 2017


NB: Fristen for hollandske ansøgere er 1. September.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 4, 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
2,060 EUR
- EU, 8200 EUR. - Ikke-EU om året
Information
Deadline
Locations
Holland - Groningen, Groningen
Startdato : Sep. 4, 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 4, 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 4, 2018
Holland - Groningen, Groningen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen