bachelor i analytisk finansiering

Mälardalen University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

bachelor i analytisk finansiering

Mälardalen University

Bachelor i Analytical Finance

&nbsp

Bacheloruddannelsen i Analytical Finance forbereder dig til en udfordrende karriere i den internationale finansielle verden. Du vil lære at se økonomi fra forskellige perspektiver, fra opgørelser i virksomheder til forvaltningen af ​​finansielle porteføljer og risikoanalyse på de finansielle markeder.

&nbsp

&nbsp

UDDANNELSE

&nbsp

Dette bacheloruddannelse har en unik karakter af dens indhold. Det er blevet omhyggeligt designet, og hører til den meget populære uddannelsesmæssige område af finansiel teknik. Fokus på kvantitative computer-baserede metoder til finansiel analyse, programmet giver en god baggrund i matematik, økonomi, driftsøkonomi og datalogi.

&nbsp

Analytisk Finance er en internationalt orienteret program undervist udelukkende på engelsk. Studerende kan deltage i den internationale udveksling af studerende programmet på Mälardalen University, og i deres studier et længere ophold på et af vores partner universiteter rundt om i verden.

&nbsp

Højt kvalificerede professorer, undervisere og lærere, fra både den akademiske verden og erhvervslivet, deltage i programmet. Det understøttes af aktiv forskning og forskellige samarbejdsprogrammer med den finansielle sektor.

&nbsp

Fokus i programmet, dog er den økonomiske og finansielle real-life problemer og de lærebøger er blevet valgt til at understøtte denne METODE. Avanceret finansiel software bruges i undervisningen.
Programmet har en indbygget fleksibilitet og giver eleverne mulighed for at vælge fra et udvalg af emner i alle tre års studier.

&nbsp

Den første og andet år tilbyde grundlæggende kurser i matematik, Business Administration, økonomi og datalogi. I løbet af disse to år vil du stifte bekendtskab med de emner. I de følgende år kan du frit vælge en specialisering i anvendt matematik, økonomi eller business administration. Du kan endda få to grader, for eksempel i matematik og økonomi.

&nbsp

&nbsp

Efter studier

&nbsp

Som kandidat i Analytical Finance vil du have konkurrencedygtige kvalifikationer for at opnå en attraktiv stilling i en bank, børs, investering, forsikring eller finansiel software firma, regering eller finansiel institution eller produktionsvirksomhed.Du vil også få mulighed for at fortsætte din uddannelse ved at tage den toårige kandidatuddannelse i Financial Engineering tilbydes på Mälardalen University, eller på en anden høj kvalitet uddannelsesinstitution eller universitet overalt i verden.

&nbsp

&nbsp

Kvalifikationskrav til internationale studerende

&nbsp

Science matematik 3 år i gymnasieuddannelse og engelsk svarende til TOEFL (PBT) mindst 575, TWE score 4,5, (iBT) mindst 90, TWE score 20 eller IELTS test score til akademiske formål med en samlet band score på mindst 6,5 og ingen band score under 5,5.

&nbsp

Sprog: Engelsk

&nbsp

Studieafgift

&nbsp

  • For studens uden for EU / EØS
  • Første ord gebyr: 57500 SEK
  • Samlet program gebyr: 345000 SEK

&nbsp

&nbsp

Berettigelse

&nbsp

Standard anerkendelseskravene og DA B, Ma C (specifikke adgangskrav 4 med ændringer).

&nbsp

&nbsp

Valg

&nbsp

Karakterer fra gymnasial uddannelse 60%, resultat af svenske Aptitude Test 40%

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
345,000 SEK
Information
Deadline
Locations
Sverige - Eskilstuna, Södermanland County
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Sverige - Eskilstuna, Södermanland County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen