Bachelor I Anvendt Business Administration

NHL Stenden University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Anvendt Business Administration

NHL Stenden University of Applied Sciences

Applied Business Administration uddannelsen vil helt forberede dig til mangefacetterede rolle kontor manager. Som et kontor manager, du er den person, der fører tilsyn med interne organisation.

• Bliv veluddannede, all-round problemløser inden for alle former for organisationer;
• Affordable studieafgifter i forhold til mange andre europæiske lande;
• Uddannelsen indeholder en lønnet praktik på 10 måneder;
• Hvis du ikke opfylder de engelske sprogkrav, deltage i vores Forberedende engelsk sprogkursus før du starter dette program;
• Anvendt Business er den lederuddannelse all-round med fokus på den interne organisation af virksomheder;
• Dette bacheloruddannelse giver dig direkte adgang til vores 1 års kandidatuddannelse.


Hurtig oversigt
• Grad: Bachelor of Business Administration (BBA)
• Sprog: Engelsk
• Starter i: September, February


Jobmuligheder

Områder drift

Placeringen af ​​kontor manager kan beskrives bedst som for ankeret (wo) mand i en organisation. Virksomheder har været skiftende hurtige seneste år, og de processer inden for disse virksomheder bliver stadig mere komplekse. For eksempel medarbejdere er mere mobile. De arbejder hjemme eller de er ude af kontoret på vej til forretningsforbindelser. Office manager er den udpegede person til at føre tilsyn (en del af) den interne organisation. Han eller hun har for at sikre tingene kører problemfrit, uanset om det er ikt, indkøb, telekommunikation, økonomi, teknisk support og / eller administration.

Karriere muligheder

Beskæftigelsesmuligheder er tilgængelige som:

• Projektleder
• Leder Intern Organisation
• Chef Service Center
• Generel Assistant
• Manager Assistant

Et kontor manager bør være veluddannede, alsidig i problemløsning, der har organisatoriske og ledelsesmæssige færdigheder, en service-orienteret tilgang, internationalt udsyn, improvisation talent og fleksibilitet. (S) skal han have gode sprogkundskaber, både mundtligt og skriftligt, ledelsesmæssige kapaciteter, en klar vision om at arbejde kundeorienteret. Et kontor leder skal være innovative, og han eller hun skal have en pioner mentalitet. Office manager uddelegerer opgaver. (S) han giver input om ledelsesmæssige spørgsmål og gør banebrydende arbejde for ledergruppen. Han fører tilsyn et sekretariat, en afdeling eller en filial.


Curriculum

I den første fase af dit studie (fundament fase) vil du starte som en ny medarbejder i en organisation. I den anden fase (vigtigste fase) vil du udvikle sig fra afdelingslederen til manager. I den sidste fase af studiet (graduering fase) du vil blive udsat for de forskellige aspekter af en ledende stilling.

Foundation fase

I fundamentet fase vil du stifte bekendtskab med de ins og outs af et selskab. Du vil få mere indsigt i virksomhedens processer, forskellige ledelsesformer, forvaltning af finansielle og materialer, og du vil få en bedre forståelse af de kunder i organisationen. I det første år, vil du fokusere på kerneaktiviteter Internationale Kontor Management.

De emner, som du vil blive udsat for, er følgende:

• Kommunikationsevner
• Selskabet og alt omkring det
• Information & kommunikationsteknologi (IKT)
• Økonomi
• Forskningsmetoder
• Loven

Main fase

I hovedsagen fase, vil du udvikle fra afdelingslederen til manager. Du vil starte på mellemlederniveau. I denne fase vil du bruge principperne i fundamentet fase ledelsesopgaver, problemer og teorier.

Målet er at få en bedre forståelse af organisatoriske ledelse. Nogle aspekter, der vil blive behandlet er; personale, marketing, salg, ledelse færdigheder, informationsstyring og kvalitetskontrol. Du vil overvåge første års studerende inden programmets praktiske del.

I den sidste del af den strategiske vigtigste fase de ledelsesopgaver behandles. I denne fase vil der blive fokuseret på dine ledelsesmæssige kapacitet og din ledelse vision. Du vil beskæftige sig med emner som økonomistyring, human resource management og kunde relationer management. I løbet af de praktiske moduler vil du være leder af en afdeling i den praktiske del.

Graduation fase

I graduering fase af dit studie, vil du blive udsat for de forskellige aspekter af en ledende stilling. Du vil beslutte, hvordan fasen er struktureret. Du vil udvikle dit speciale eller praksis din teoretiske viden.

Der er mange valgfrie moduler at vælge imellem. Du kan også vælge at tage til udlandet som udvekslingsstudent, eller få erhvervserfaring. Udover dette, vil du nødt til at fuldføre et praktikophold, skriv en endelig papir, og forske.


Bachelor test

Du vil gennemføre programmet ved at tage en "bachelor test". I et papir eller speciale, vil du bevise, at du er i stand til at give præsentationer på universitetsniveau. Normalt testen gennemføres som en opgave inden for en virksomhed.

Du vil formulere et problemformulering, vil du gøre forskning, og du vil forberede konklusioner og anbefalinger. Du vil forsvare dit projekt, før et udvalg bestående af professorer og repræsentanter fra inden den professionelle sfære din opgave din forskningsfelt.

Stenden University of Applied Sciences har udvekslingsaftaler partnerskaber med universiteter over hele verden og glæder omkring 100 udvekslingsstuderende selv hvert år.

Hvis du ønsker at studere på Stenden som udvekslingsstudent, skal du først spørge dit eget universitet eller højere uddannelsesinstitution, om de har et udvekslingsprogram med Stenden eller se listen over vores udveksling partnere. Hvis det er tilfældet, bør de være i stand til at forsyne dig med alle de nødvendige formularer og henvise dig til yderligere kilder til information.

Hvis dit institut ikke har et udvekslingsprogram med Stenden, vil du ikke få lov til at studere her som udvekslingsstudent. Dog kan du overveje at ansøge om optagelse på en af ​​vores internationale kandidatuddannelser (undervises på engelsk) eller vores internationale bacheloruddannelser.

Desuden kan du søge om vores Study Abroad program til at følge en eller to semester på Stenden.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Feb. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,060 EUR
Information
Deadline
Kontakt skolen
EU students 17th January and 15th August. Non EU students 1st November and 31st May.
Locations
Holland - Leeuwarden
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
EU students 17th January and 15th August. Non EU students 1st November and 31st May.
Slutdato Kontakt skolen
Startdato: Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
EU students 17th January and 15th August. Non EU students 1st November and 31st May.
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Holland - Leeuwarden
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
EU students 17th January and 15th August. Non EU students 1st November and 31st May.
Slutdato Kontakt skolen
Feb. 2019
Holland - Leeuwarden
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
EU students 17th January and 15th August. Non EU students 1st November and 31st May.
Slutdato Kontakt skolen
Price
- EU; 6.900 EUR - uden for EU