Den verden fra et andet perspektiv

I verden til mange specielle processer finde os tilbage i stedet. Sommetider disse spektakulære og klart til stede, såsom lynnedslag udledninger og tornadoer. Men nogle gange du har hvad er opmærksomme. Vidste du for eksempel nogensinde spekuleret over, hvorfor meget varme genstande vil udsende lys (f.eks stålrør)? Og det er du nogensinde bemærket, at du både kan se gennem et glas vindue som du kan se en refleksion. Denne bemærkelsesværdige ting fra naturen er alle genstand for fysik.

Fysikere er nysgerrige

Mange mennesker bare tage disse fænomener for hvad de er, men fysikere er bare nysgerrig og kigger med andre øjne til verden omkring dem. For dem, naturfænomener udfordringer, fascinerende spørgsmål at undersøge og udrede.

Viden til ny teknologisk udvikling

Som teknisk fysiker du går et skridt videre. Du sætter din viden om disse fænomener i den nye teknologiske udvikling. Du skal tænke på at muliggøre en fusionsreaktor, hvilket gør billigere og hurtigere computerchips af plast eller udvikle bedre MRI scannere med højere opløsning.

Forskel teknisk og generel fysik

Programmet Applied Physics på TU / e er ikke kaldes "tekniske". Eindhoven er central for udviklingen af ​​nye teknologier. Denne uddannelse er en stærk vægt på brug og anvendelse af den opnåede viden. Generelt fysik kurser i Holland er i en anden - mere filosofisk - måde kiggede fysik.

NVAO akkreditering

Denne uddannelse er akkrediteret af den hollandsk-flamske Akkreditering Organisation NVAO.

Program undervist i:
Hollandsk

Se 6 flere kurser fra Eindhoven University of Technology »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date