informatics01

Bachelor i Anvendt Informatik

Den bacheloruddannelse uddannelsen i Anvendt Informatik giver jordforbindelse nødvendige for en karriere i edb-systemer (herunder både hardware og software aspekter) og i avancerede anvendelser af computere. Det giver også en væsentlig baggrund for opfølgningen på kandidatuddannelsen.

De studerende lærer matematiske fundament, få baggrund i matematisk statistik, og lære dybere objekt modellering, programmering teknikker, design og implementering af informationssystemer, edb-systemer og web-teknologier. Ud over disse "tekniske" discipliner, lærer eleverne grundlæggende viden om ledelse og professionel engelsk. Praktiske færdigheder er understreget i alle områder.

Den kandidat fra dette program vil arbejde i stillinger som programmør, designer og administrator af informationssystemer og edb-net, eller webdesigner. Profilen af ​​anvendt informatik kandidat er velegnet til midt-niveau lederstillinger i virksomheder og virksomheder, men de kandidater har også nok viden til at starte deres egen virksomhed.

  • Varigheden af ​​programmet: 3 år
  • Den studieafgift for et akademisk år: 3000 EUR
  • Fristen for indsendelse af ansøgningsskemaer: 31 marts.
informatics02
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
3,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato