Uanset om det er din mobiltelefon, de sikkerhedsmæssige oplysninger om dit bankkort, levering af produkter til butikker, billedbehandling på det medicinske område eller en digital prototype for en bil: ingen af ​​disse ville eksistere uden matematik. Du kan ikke ofte endda give det en tanke, men matematik er en vigtig del af vores moderne verden.

Derfor er der også konstant efterspørgsel efter alsidige og bredt deployerbare matematikere, mennesker, der nyder udfordringen i at løse problemer og designe nye produkter. Er ved at blive involveret i at skabe den verden af ​​i dag og i morgen noget, der appellerer til dig? Nyder du at få dine tænder ind i et problem og gøre holde på søger efter en løsning, indtil noget er løst? Hvis ja, vores program i Anvendt Matematik er noget for dig.

Hvad er Anvendt Matematik?

Anvendt matematik er en særlig form for matematik. Det indebærer anvendelse af matematiske modeller for at kortlægge den matematiske kerne af et praktisk problem. Med anvendt matematik, kan du løse problemer, der i første omgang måske ikke engang synes at være matematisk i naturen. Dette kan fx være, et praktisk problem, der eksisterer i industrien eller i (statslige) institutioner.

Som et matematisk problem til tider kræver undersøgelsen og forsker i matematik på et mere fundamentalt niveau, kan du godt nødt til at foretage en tilbundsgående undersøgelse som en anvendt matematiker. Og som du ofte samarbejder med specialister fra andre områder, skal du også mulighed for at se ud over din egen specialisering. Det er, hvad der gør anvendt matematik så fascinerende.

matematisk model

Anvendt matematikere producere en model af et problem, og derefter bruge denne model til at udføre beregninger med henblik på at nå frem til en løsning. Løsning af et problem ved hjælp af en matematisk model involverer 3 elementer:

  • Modellering: du producerer en matematisk model for et praktisk problem. For at gøre dette, du har brug for viden om matematik og af feltet, hvorfra problemet opstår. Det er derfor ofte tilfældet, at du som matematiker arbejder sammen med en specialist fra det område, hvor problemet opstår.
  • Løsning: Hvis den matematiske problem er enkel, vil feltet specialist løse problemet alene. Hvis det er mere kompliceret, du som en anvendt matematiker arbejder sammen med feltet specialist.
  • Nyoversættelse af løsningen på det oprindelige problem: du konvertere løsningen af ​​den matematiske problem i henhold til den praktiske problem, så specialister fra andre områder er i stand til at bruge det.

NVAO akkreditering

Dette program er juridisk anerkendt og akkrediteret af Akkrediteringsrådet Organisationen af ​​Nederlandene og Flandern (NVAO).

Program undervist i:
Hollandsk

Se 6 flere kurser fra Eindhoven University of Technology »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date