Read the Official Description

Ophøje din faglige kompetencer - fremme din karriere - Byg din virksomhed

Byg de færdigheder, du har brug for en spændende karriere i Marketing eller starte en høj-vækst virksomhed som din egen. Green Rivers BAS i Marketing og Entrepreneurship bestemmer:

 • Praktiske muligheder, der arbejder med området industri på rigtige projekter.
 • De færdigheder og mulighed for at skabe en lancering-ready virksomhed som din egen.
 • Udvikling af høj efterspørgsel færdigheder og evner.

Hvad vil jeg lære i dette program?

Gennem projekt-baseret læring, vil du få værdifulde færdigheder er nødvendige for at lykkes som en markedsføring professionel eller iværksætter. Du vil lære om: Market Research, Product Management, Business Development, Produktudvikling, Digital Marketing, Projektledelse, Business Planning, Entrepreneurial Finance, Integrerede Kampagner

Høj efterspørgsel job, fremragende løn og spændende muligheder

 • Marketing stillinger i King County, der kræver en bachelorgrad er i høj efterspørgsel og betale et gennemsnit på $ 85,000 per år og op. Marketing positioner, der kræver en bachelorgrad er af høj vækst og høj efterspørgsel på landsplan. (se: US Deptartment of Labor for Marketing Managers og analytikere, ONET Online Rapport for Market Research Analytikere og marketing specialister.
 • 49% af ledende ansætte ledere rapporterede svært ved at finde kvalificerede kandidater til markedsføring-relaterede positioner, når adspurgte. Det Workforce Development Råd King County Pipeline undersøgelse viste en årlig mangel på 377 kandidater til Market Research Analyst positioner, der kræver en bachelorgrad (side 43, erhverv 36).
 • Iværksættere er nødvendige, og start-up kultur er højt værdsat i vores økonomi. Som BAS studerende vil du få mulighed for at opbygge en lancering klar forretning og præsentere din idé til virksomhedsledere og investorer. Ifølge Kauffman Foundation, "Næsten alle nettojobskabelse siden 1980 har fundet sted i virksomheder mindre end fem år gammel."

Praktiske klasse gange på en bekvem beliggenhed

Core kurser tilbydes primært i hybrid format (kombination af on-line og in-class), med aften klasse sessioner på Green Rivers Kent Campus. Vores Program Manager, Program Director, og Small Business Development Center er alle huse på Kent Campus til at give en problemfri oplevelse for vores programmer studerende. Et par af dine ikke-kerne klasser kan tilbydes på Auburn campus eller online, men med omhyggelig planlægning du kunne tage alle dine kurser på Kent Campus.

Årlig undervisning og gebyrer Sammenligning for ikke-residenter

 • Green River - BAS Degree $ 18,111.15
 • Western Washington University $ 20,406.75
 • Evergreen State College $ 21,738.00
 • Washington State University $ 24,478.00
 • University of Washington $ 33,513.00

Mød Team

Tim Broxholm

Program Director og fakultetet Tim Broxholm mission er enkel: at uddanne, engagere og inspirere eleverne til at opnå akademiske, personlige og faglige ekspertise. Som tidligere HR-direktør og nuværende executive coach, facilitator, og forretningsstrategi konsulent Tim udnytter sin ekspertise og sit netværk til at hjælpe eleverne med at udvikle de nødvendige kompetencer og forbindelser til at udmærke sig i deres karriere. Han giver også de studerende med en-til-en karriere og faglige udvikling coaching for at sikre de studerende er godt forberedt til at nå deres karrieremål efter endt uddannelse. Ud over hans arbejde på Green River, Tim er også vicepræsident for Client Solutions og Lead Practitioner for Fyret-Up! Kultur, en Puyallup baseret coaching og konsulentfirma. Tim er også en bidragyder og konsulent for flere af landets bedste lærebog udgivere.

Tims vigtigste områder af interesse er:

 • Forretningsmodel Udvikling og organisatoriske strategi
 • Salg og forhandlinger
 • Consumer Behavior
 • Organisationsudvikling
 • ledelsesudvikling

Tim besidder en Masters of Arts i Industrial / organisationspsykologi fra Seattle Pacific University og en Bachelor of Business Administration i Marketing og Management fra The University of Portland. Han arbejder i øjeblikket på en udøvende certifikat i Innovation og Iværksætteri gennem Stanford University.

Green River - En leder i universitetets overførsel

Vores 2 + 2 transfer-programmet tilbyder studerende en mulighed for at starte deres fireårige bacheloruddannelse. Programmet overførsel giver kurser svarende til de første to år af en universitetsuddannelse. Studerende kan tage to år på Green River College, derefter overføre til et universitet for at fuldføre deres fire-årig grad.

Uddannelse Krav

For at opnå en bachelorgrad i USA, skal alle studerende gennemføre specifikke krav til deres store såvel som generelle krav uddannelse, som repræsenterer et fundament af læring i forskellige områder, herunder matematik, Skrivning, Videnskab, samfundsfag og humaniora. Eleverne får frihed til at vælge klasser af deres valg fra generelle kategorier. For eksempel inden for kategorien "Social Science", kan eleverne vælge en af ​​følgende fag: sociologi, psykologi, statskundskab, historie, geografi og andre. Det Humanistiske kategori omfatter: kunst, tale, kommunikation, sprog, musik, filosofi og andre. Videnskab indeholder: kemi, biologi, fysik, astronomi, og andre.

Green River ved, hvor vigtigt boliger er til succes for en studerende. Dette er grunden til vores boliger personale gå den ekstra mil for at give den bedst mulige oplevelse ved at give en omsorgsfuld, positiv, sikker og støttende amerikansk levende oplevelse.

CAMPUS CORNER LEJLIGHEDER

Oplev traditionel amerikansk college liv på Campus Corner Apartments (CCA)

Studerende nyde en bekvem, på campus placering; komfortable, faciliteter af høj kvalitet; en fremragende studiemiljø; og en mulighed for at blive involveret og få venner i støttende studerende samfund på 340 amerikanske og internationale studerende. Studerende skal være 17 år gammel på tidspunktet for flytning-in.

Fordelene ved at leve på campus:

 • Bor på campus er praktisk!
 • Gåafstand til klassen, bibliotek, fitness center, fitness og Performing Arts Center
 • Community Center, hvor du kan mødes og få venner fra hele verden
 • Masser af on-site studenteraktiviteter
 • Private og gruppe studieområder
 • Let at blive involveret i campus aktiviteter
Program taught in:
Engelsk

See 14 more programs offered by Green River College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 - 4 år
Fuldtid
Price
9,900 USD
per år
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date