Institut for Arkæologiens placering i Anatolien, det historiske korsvej, der forbinder de såkaldte orientalske og vestlige kulturer, giver en unik mulighed for at studere dybtgående fremkomsten, blomstringen og forandringen af ​​forhistoriske, klassiske og middelalderlige samfund. Moderne Tyrkiet besidder en forbløffende række rester fra de sidste 10.000 års menneskelig historie, en kulturarv uden sidestykke i dens rigdom. Med sin multinationale fakultet og omfattende videnskabelige aktiviteter udforsker instituttet denne arv gennem en tværfaglig tilgang, der kombinerer traditionel arkæologi med analytiske bidrag fra naturvidenskaberne.

Hvorfor studere ved Bilkent University

Bilkent University blev grundlagt for at skabe et miljø for læring og intellektuel vækst, der omfatter videnskab, teknologi, humaniora og kunst.

Bilkent tilbyder et stimulerende læringsmiljø og en farverig social atmosfære. Dens omfattende campus er en komfortabel base for akademiske studier og ekstracurricular involvering, samtidig med at man har fordelene ved at være tæt på en blomstrende storby. Studerende kan pendle til campus via det gratis transportsystem.

Bilkent University er for nylig blevet placeret som nummer 54 i 2018 Times Higher Education (THE) Asia University Rankings. Ifølge ISI Citation Indekser fortsætter Bilkent med at rangere højt i Tyrkiet i en række offentliggjorte papirer pr. Fakultetmedlem og står højt internationalt.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 21 flere kurser fra Bilkent University »

Senest opdateret Oktober 22, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
14,500 USD
Per år.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Maj 31, 2023
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Maj 31, 2023