Read the Official Description

Bachelor i Architectural Engineering

Architectural Engineering kombinerer arkitektur og teknik til at fokusere på sammenhængen mellem design og konstruktion. Fagfolk i denne disciplin arbejde med både arkitekter og andre ingeniører for at sikre en rettidig, effektiv design og konstruktion af bygninger og andre strukturer og systemer. Med den enorme konstruktion finder sted i Riyadh, er det indlysende, at Architectural Engineering er potentielt et rigt felt her i kongeriget. Hvis du er interesseret i at bygge ting, tænke over, hvordan tingene fungerer, tegning, modelbygning, der arbejder med hænderne, der arbejder med andre, kunst og historie, kan Architectural Engineering være jobbet for dig.

Den Architectural Engineering programmet på Alfaisal University forbereder sine kandidater til en bred vifte af karriereveje i byggebranchen, herunder design koordinering og ledelse, og projektledelse. Architectural Engineering ofte omfatter elementer af andre ingeniørdiscipliner som arkitektoniske ingeniører arbejder aktivt i design og opførelse af bygninger, mens forvaltningen og konstruere mekaniske, elektriske, brandbeskyttelse og strukturelle systemer til bygninger.

Der er meget mere teknik i moderne bygninger end arkitektur purister kan pleje at indrømme! Architectural Engineering kan ses som en måde at forsøge at opgradere det traditionelle og historiske rolle arkitekter i opbygningen design og konstruktion. Rede til at anvende stadig mere ny og udfordrende teknologi for bygningskonstruktion, den nye Architectural Engineer opfylder en vigtig rolle i forbindelse med arkitektoniske produktion og konstruktion. Undersøgelse for Architectural Engineering ved Alfaisal Universitet vil forberede dig til beskæftigelse i en række forskellige tekniske og arkitektoniske områder. Ikke blot vil du lære draftsmanship og brug af Computer Aided Drafting and Design (CADD), men du vil også studere strukturelle, mekaniske og elektriske design for at få kendskab til køling / opvarmning ventilation, klimaanlæg, VVS, brand sikkerhedssystemer, elevatorer og strømforsyning systemer. For at opfylde tekniske aspekter af kurset, bør du forberede en intensiv undersøgelse af matematik, fysik og andre videnskaber samt standard ingeniør og arkitektur kurser.

Når du har udfyldt din grad undersøgelser, vil mange karrieremuligheder være åben for dig i byggebranchen, i arkitektoniske design virksomheder, i produktion og i projektledelse. Mange arkitektoniske ingeniører bevæge sig hurtigt fra design positioner til administration og ledelse. Hvem ved, kan du finde, at du snart starter din egen virksomhed med en lang liste af prestigefyldte kunder her i Kongeriget Saudi-Arabien.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Alfaisal University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date