Bachelor i arkitektur, urbanisme og bygge videnskaber

Eindhoven University of Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i arkitektur, urbanisme og bygge videnskaber

Eindhoven University of Technology

Kig dig omkring, ved huset eller i nabolaget, hvor du bor eller skolen du deltage. Dine omgivelser er i vid udstrækning bestemt af arkitektur og (civil) ingeniør. Hos TU / e Arkitektur, Urbanism & Building Sciences ikke bare vedrører arkitektur, men også byudvikling, konstruktive design, bygningsfysik, fast ejendom og ledelse og anlægsarbejder. Under dit studie vil du opdage hvilke områder der passer dig bedst, og så kan du vælge at specialisere sig i dette område.

Den tværfaglige bachelor Arkitektur, byplanlægning og Building Sciences

Den Arkitektur, Urbanism & Building Sciences stor er en blanding mellem teori og praksis, mellem tænkning og gør. Du og dine medstuderende vil lære om designe konstruktioner, huse, kontorer, museer eller endda hele kvarterer. I en tværfaglig måde vil du lære om teknik, design og byggeprocessen.

Bedst bedømte universitet Eindhoven University of Technology (TU / e) er den bedste universitet (af teknologi) i Nederlandene, i henhold til Elsevier 2015 og Keuzegids Universiteiten 2015 (Guide til at vælge et universitet 2014). Eindhovens universitet for teknologi var også den bedste rangerede hollandske University i Global beskæftigelsesegnethed Survey.

Eindhovens universitet for teknologi

Den Eindhoven University of Technology tilbyder en førsteklasses læringsmiljø, der giver dig mulighed for at udmærke sig. Du vil sætte pris på vores personlige tilgang - i custom læseplaner, i interaktive forelæsninger, og i rådgivning fra professorer. De elementer af succes er alle til stede. Vi hjælper dig med at finde din way.Our ingeniøruddannelserne fokusere på forskning først. Det er, hvor du får den viden, du skal bruge til at bidrage til samfundet og fremme din karriere. Forvent at blive udfordret af et fakultet af velrespekterede professorer.

Den Eindhovens universitet for teknologi ligger i Brainport området, og den forreste højteknologiske centrum af Europa og hjem til verdensklasse teknologivirksomheder og forskningsinstitutter. Gennem vores stærke bånd til regionen, ved vi, at virksomhederne værdi TU / e kandidater og er på udkig efter veluddannede ingeniører med en international baggrund. Forbes Magazine kalder byen Eindhoven "hands-down den mest opfindsomme by i verden". Vi kalder det et godt sted at starte en international fremtid.

Eindhoven

Eindhoven er en moderne, dynamisk by i den hollandske provins Brabant, der garanterer en fornøjelig tid på universitetet og tilbyder en bred vifte af sportsgrene og aktiviteter.

Eindhoven pulserende bymiljø og typisk overstrømmende Brabant livsstil vil gøre dig føle sig hjemme. TU / e er beliggende i Brainport, en top teknologi region, der er den bankende teknologiske hjertet af Holland. Universitetet har fremragende relationer med højteknologiske virksomheder og organisationer i regionen - relationer, du vil drage fordel af, når det gælder om at finde opgaver, praktikophold, afgangsprojekter og job.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Holland - Eindhoven, North Brabant
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Holland - Eindhoven, North Brabant
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen