Bachelor i arkitektur

Effat University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i arkitektur

Effat University

Arkitektur opstår fra samme oprindelse som andre universelle manifestationer af materiel kultur. Men artefakter, der er udpeget som arkitektur i besiddelse af en skala, varig og en omsiggribende indflydelse unik blandt menneskelige bestræbelser. Disse egenskaber giver disciplinen en kulturel fremtrædende plads, som kun få andre erhverv nyde.

Studiet af arkitekturen er bekymret med komplekse, tværfaglige spørgsmål. Nogle forhold er primært individuel og praktisk: den grundlæggende menneskelige behov for husly og ønsket om at udtænke effektive, passende former for mønstre i dagligdagen.

Arkitektur også tjener et højere formål, der udtrykker de levende værdier i en kultur. Det giver formular, orden og forhold til menneskelige aktiviteter. Denne praksis med arkitektur dag kræver koordinerede bidrag fra en række forskellige områder. Derfor er studiet af arkitektur på Effat Universitet undersøger principper og anvendelser af teknologi, kunst, humaniora, teknik, fysiske og sociale videnskaber, forretning og forvaltning.

Den Bachelor of Science grad i Architecture grad er beregnet til studerende, der ønsker en professionel karriere i arkitektur. Studieordningen er designet til at opfylde kravene til at forberede kandidat til professionel praksis i Saudi-Arabien og i hele regionen.

Vision

Arkitektur afdeling vedtager kontekstuelle tilgang, der sikrer bæredygtigheden af ​​den indfødte kultur rodfæstet i den lokale identitet, mens anvendelse nutidige arkitektoniske teorier og teknologier. Fakultetet og de studerende stræber efter at imødekomme efterspørgslen af ​​nationens fortsatte by-, industri og økonomisk vækst i regi af islamisk kultur gennem integration af design, forskning og praksis i studieordningen.

Mission

Arkitektur Instituttet er forpligtet til akademisk ekspertise, der virkelig er relevant for behovene i landet og graduering af højt kvalificerede kvindelige arkitekter, som er kreative, innovative og udtryksfulde selv i sammenhæng. Fakultetet og studerende på Arkitektur afdelingen er holistiske tænkere, selvbevidste og deltagere i at tjene deres samfund gennem forskning og udvikling af bymiljøet. De deler læringserfaringer at udvikle en forståelse af de følsomme klient-og brugerbehov på en afbalanceret meningsfuld arkitektur.

Karrieremuligheder

Kandidater i programmet er forberedt til en karriere som praktiserende arkitekter enten i den private sektor eller i offentlige instanser. Kandidater er godt uddannet til at udføre flere arkitektoniske opgaver fra start gennem programmering-from støder brugere og miljømæssige begrænsninger, til udviklingen af ​​et koordineret sæt af byggeri dokumenter.

Kandidater af arkitekturen større er også kvalificeret til at forfølge yderligere undersøgelser på det postgraduate niveau, på prestigefyldte universiteter i udlandet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Saudi-Arabien - Jeddah, Makkah Province
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Saudi-Arabien - Jeddah, Makkah Province
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen