Om afdelingen

Studerende er optaget til denne fire år bacheloruddannelse med deres MF-4 point i YGS. Afdelingen for arkitektur kræver en stærk indhold viden om matematik, geometri og reel interesse i billedkunst og filosofi. Kurser i fire forskellige områder som arkitektonisk design og bygning information, arkitekturhistorie, miljøkontrol og byggeri teknologier, projekt konstruktion og ledelse udbydes til de studerende i dybden. Studerende skaber og nærværende projekt med denne viden på laboratorier og værksteder i hvert semester. Det betyder, at de studerende deltager aktivt i deres uddannelse proces. Det har til formål at give vores studerende med færdigheder som at designe alle former for byggeri, designe steder, der producerer de objekter, som brugerne har behov for, teknisk uddannelse om planlægning og koordinering af byggeprocesser samt færdigheder i selvstændig forbedring baseret på kunst og kultur, og færdigheder til at løse problemer omkring jobbet.

Jobmuligheder

Entreprenør sektoren er den førende sektor i landets økonomi sammen med de andre sektorer, som den påvirker. Arkitekter kan vælge steder og gøre en forundersøgelse for investering i fast ejendom selskaber; tildeles i hvert trin i at designe, omkostningsstyring, og produktion i bred forstand; koordinere alle de discipliner i processen med at bruge den designet produkt; gennemføre forpligtelsesbevillinger spørgsmål, felt kontrol og rådgivningstjenester; sælge og gøre markedsføring for byggematerialer; arbejde som akademikere i et akademisk miljø; arbejde i organisationen og forlagsvirksomhed i arkitektur og kunst felter. Arkitekter kan arbejde i offentlige institutioner som ministeriet for kultur og turisme, Miljøministeriet og Byplanlægning, Ministeriet for udvikling, kommuner samt i den private sektor for engagement, design, fast ejendom forbedring virksomheder, og de kan også åbne deres egen business og arbejder som freelancere. Med den stigende tendens af gentrificering, er blevet skabt nye beskæftigelsesområder for arkitekter.

Om Kurser

Curriculum af afdelingen for arkitektur tilbyder kurser, der giver de oplysninger, der kan bruges i alle faser af arbejdslivet. Grundlæggende om design, computerstøttet design, opbygning af information, strukturere information, teknologi arkitektur, arkitektonisk design, byggematerialer, arkitektonisk projekt, bygge undersøgelse, beskyttelses- restaurering, zoneinddeling lov, arkitektoniske byggeprojekt er de centrale kurser af afdelingen. Mange valgfag om specifikke områder udbydes til studerende.

Indtag

  • On-Campus: September & februar hvert år
  • Online: All Year Round, studerende kan inkorporere en måned af året
Program undervist i:
  • Tyrkisk

Se 4 flere kurser fra Nisantasi University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Price
6,300 EUR
On-Campus: € 6300; Online: 5300 €
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date