Bachelor i Arkitektur

TED University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Arkitektur

TED University

OM OS

Det grundlæggende mål for TED Universitet Institut for Arkitektur er at yde en arkitektonisk uddannelse, der har til formål at uddanne eleverne til at blive arkitekter, der er i stand til at opfylde nutidsverdenens stigende efterspørgsel efter fleksibel tænkning og produktion; og hvem kan følge den teknologiske, sociale og praktiske udvikling dag til dag. Institut for Arkitektur omfatter den studerendes orienterede uddannelsespolitik for TED Universitetet og læringsøvelsen, hvilket er et væsentligt krav til arkitektonisk uddannelse og sigter mod at definere et uddannelsesmiljø, der letter tværfaglig informationsudveksling.

Med det formål at opmuntre en kritisk kultur til det byggede miljø og den indbyrdes sammenhæng mellem arkitektonisk uddannelse med social og kulturel sammenhæng fokuserer programmet på udvikling af færdigheder til nysgerrig forskning, analytisk tænkning, innovativ problemløsning, intellektuel produktivitet og følsomhed for faglig etik. Et yderligere formål med programmet er at skabe opmærksomhed omkring bæredygtighed og bæredygtige miljøer. Derfor opfordres eleverne til at udvikle innovative metoder til design og opførelse af et bæredygtigt fysisk miljø.

I denne sammenhæng giver TED Universitets Institut for Arkitektur sine studerende en praksisbaseret, forskningsorienteret oplevelse inden for en uafhængig og unik lærings- og forskningsatmosfære.

Programmet sigter mod, at dets studerende intensivt engagerer sig i professionel praksis udover at følge de moderne akademiske og teknologiske fremskridt på deres vej til at fuldføre deres uddannelse. Til dette formål planlægger den at etablere et miljø i lyset af teknologiske fremskridt, som giver eleverne mulighed for at stille spørgsmålstegn ved og opleve nye miljøer og værktøjer. Derudover opfordres elever og forskere til at overvåge nutidig akademisk forskning nøje og forventes at lede studier på disse områder.

Undervisning og læring

TED Universitets Institut for Arkitektur yder en uddannelse, der i vid udstrækning bygger på designstudier for at udstyre de studerende med den nødvendige faglige viden og færdigheder. De arkitektoniske designstudier er studentorienterede laboratorier til uddannelse og forskning, hvor direkte, personlige og kollektive erfaringer er integreret til at understøtte hinanden, samt at være det vigtigste medium, hvor eleverne udvikler deres professionelle udstyr. Indholdet og mangfoldigheden af ​​de andre feltkurser og den teoretiske og praktiske viden, de giver, hjælper designprocessen i studios og bidrager til oplevelsen. Afdelingerne varierer fra arkitektonisk historie til arkitektonisk kultur; fra moderne konstruktionsteknologi til byggematerialer; og fra informationsteknologi til undersøgelsen af ​​produktionen af ​​det byggede miljø. Den viden og erfaring, som disse kurser giver til de studerende, støttes med seminarer, konferencer og ture.

Den kommunikation, der fremmes mellem forskellige fakulteter og den interaktive uddannelse, der leveres af TED Universitetet, giver de studerende mulighed for aktivt at deltage i processen med at udføre disciplinær og tværfaglig forskning og anvendelse samt erhverve teknisk og teoretisk viden. Programmets fleksible struktur betragtes som et system, der gør det muligt for eleverne at vælge afdelings- og ikke-afdelingsvalgskurser og forbedre sig selv inden for deres egne interesser. En uddannelsesstruktur er målrettet, hvor eleverne er i stand til at anvende teknisk infrastruktur, faciliteter og kendskab til andre afdelinger og fakulteter som følge af den rige pool af valgfrie kurser, der skal udformes i samarbejde med forskellige fakulteter og tværfaglige studier, og hvor mindre programmer er bredt tilgængelige udover de store bachelor programmer.

Karrieremuligheder

Kandidatuddannelserne fra TED Universitetets Arkitektskole kan specialisere sig i arkitekturteori, konstruktion af strukturelle elementer, kendskab til materialegenskaber og deres anvendelser, arkitekturhistorie, restaurering, informationsteknologi og computerdesign. Med bydesign, medier og design kan de også arbejde i statsinstitutioner og organisationer, byggefirmaer og arkitektkontorer. De kandidater kan også fortsætte deres kandidat- og ph.d.-uddannelser og arbejde som forskere og akademikere inden for arkitekturområdet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 3, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
8 semestre
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen