Read the Official Description

kunst

Hvorfor studere Art?

The Art afdelingens mission er at uddanne kunstnere, kunsthistorikere og billedkunst administratorer, samt at give service-kurser for ikke-kunst majors. Gennem vores kurser, vi stræber efter at opbygge en forståelse for de rige udveksling af billeder og ideer, der kan ske mellem kunst og andre akademiske discipliner. Vores kandidater i kunst er blevet opfordret til at overveje deres fremtidige professionelle rolle i forbindelse med både den moderne verden og den historiske verden. Udover en ærbødighed for kunsthistorie, er de blevet undervist i relevante færdigheder i sindet, hånd, og øjne. De er blevet hjulpet med at finde de næste skridt i deres liv rejse, og er blevet udfordret til at være det bedste, de kan være i deres valgte speciale.

Hvordan vi er anderledes

 1. Små klasser undervises af nationalt og internationalt anerkendte fakultet svarer til individuel opmærksomhed og vellykket mentoring.
 2. Studerende har adgang til studierne 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, der fremmer selvstændig visuel udforskning, fremmer kammeratskab og fællesskab blandt de studerende, og opfordrer arbejdsmoral nødvendige for succes i billedkunst.
 3. Hver studio fakultet medlem opretholder en aktiv studie, de fleste har galleri overbevisninger, og alle har vellykkede nationale og / eller internationale udstilling poster.
 4. Kunsthistorie fakultet har vist registreringer af succes herunder publikationer og præsentationer på nationalt og internationalt spillesteder, publikationer i peer-reviewed litteratur og internationalt konkurrencedygtige forskningsbevillinger og stipendier.
 5. Fakultetet og de studerende har deltaget i Artprize ved kuratering, forlagsvirksomhed, og udstille og har inkluderet Samlet Vinder i 2010, Top 10 i 2012, og Final Five i 2014 i tidsbaserede kategori.
 6. Studerende kan deltage i en livsændrende toårige undersøgelse i udlandet program i Paris, som kombinerer strenge kunsthistorie og atelier uddannelse på campus i løbet af foråret semester med en tre-ugers rejse studie i Paris i maj.
 7. Alle kunststuderende har fri adgang til Grand Rapids Art Museum og Frederik Meijer Gardens og Skulpturpark og busture tilbydes hvert år til Art Institute of Chicago, Museum of Contemporary Art, og Detroit Institute of Art
 8. Faciliteterne omfatter en ny 25-computer Mac lab til grafisk design kurser.
 9. Studerende har med succes sikret praktik på Grand Rapids Art Museum, Frederik Meijer Gardens og Sculpture Park, Grand Rapids Public Museum, Ford Bibliotek, Urban Institute of Contemporary Art, og The Museum of Contemporary Art i Chicago.
 10. Seks galleri udstiller året fremvise kunsten af ​​studerende, undervisere og nationale kunstnere.

Større krav

Fyrre-fem (45) semester timer, herunder AT130, AT142, AT143, AT230, AT131, og fem (5) studio valgfag herunder to (2) blandt AT201, AT212, AT311, AT321, og AT341; Femten (15) semester timer kunst historie kurser for at omfatte: AT150, AT151, AT350, AT391, og en (1) kunsthistorie valgfag.

Fremlæggelse af en portefølje af arbejde afsluttet på Aquinas før midtvejs i deres sidste semester. Se afdeling formand for detaljerne i denne portefølje.

BA majors skal have mindst tolv (12) kredit timers studie kurser og seks (6) kredit timer i kunsthistorie, og deltagelse i den årlige studerende udstilling i løbet af deres senior år taget på Aquinas.

Kurser

 • AT130 Basic Tegning I (3) AC
 • AT142 Grafisk og Digital Design (3)
 • AT230 Nye former Studio (3)
 • AT131 Basic Tegning II (3)
 • AT143 2 og 3 Dimensional Design (3)
 • AT150 kunsthistorie og arkitektur I (3) AC
 • AT151 kunsthistorie og arkitektur II (3) AC
 • AT350 Modern Survey (3) WI
 • AT391 Contemporary Art (3) WI
 • AT201 Life Tegning (3)
 • AT212 Photography I (3)
 • AT311 Maleri I (3)
 • AT321 Skulptur I (3)
 • AT341 Grafik I (3)
Program taught in:
Engelsk

See 40 more programs offered by Aquinas College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date