Bachelor I Arv Management

Institute for Tourism Studies, Macau

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Arv Management

Institute for Tourism Studies, Macau

bachelor i arv management

IFT er BA Heritage Management er et program designet med den moderne gæstfrihed professionelle i tankerne. Programmet omfatter 42 kurser, praktik (tredje år) og specialeskrivningen. Følgende kurser er på listen bl.a. Introduktion til Heritage Management Dette kursus introducerer emnet arv management og giver en ramme for alle kurser i dette emne specialisering. Kurset vil primært undersøge de grundlæggende principper i arv management. Den vil undersøge, hvordan arv management fungerer, og hvordan det kan danne et nyttigt partnerskab med turisme at styre de fælles ressourcer, at de begge deler på en bæredygtig måde. Kurset har til formål at give de studerende en ramme for at analysere de supplerende og konkurrerende krav fra arv management og turisme business management. Hvordan opstår sådanne krav under planlægning og udvikling af arv turisme attraktioner og produkter vil blive drøftet i løbet af kurset ved hjælp af lokale og internationale eksempler. Heritage Fortolkning Effektiviteten af fortolkning og præsentation af en arv aktiv hjælpemidler i forståelsen af den kulturelle værdi af disse aktiver af besøgende. Dette kursus vil tage fat på, hvordan arv aktiver kan blive attraktioner, som besøgende nemt kan forbruge og forstå (især, når den resterende del undervisning med underholdning er til højre). Diskussionen om fortolkning i dette kursus vil dække de begreber og teknikker til generering af de budskaber om kulturelle værdi af aktivet eller attraktion for besøgende. Kurset vil afdække, hvordan besøgendes oplevelse er central for absorptionen af ​​tolkning beskeder og i forvaltningen og planlægningen af ​​sådanne attraktioner. Det vil skitsere de koncepter og strategier i øjeblikket ansat for bedste praksis tolkning / præsentation og diskutere nogle konkrete sager i detaljer. Heritage Charters og Lovgivning Dette kursus introducerer de internationale, regionale og lokale principper og retlige rammer for arv management. Studerende forventes at gennemgå kritisk de vigtigste chartre og lokale arv love og analysere relevansen af ​​de principper, der er anført i chartre og effektiviteten af ​​de love inden for en given kontekst. Praktik Formålet med 6-måneders bachelor praktik program er at give de studerende mulighed for at:

  • Udvikle færdigheder og kompetencer til de forskelligartede erhverv i den gæstfrihed og turisme og yderligere at undersøge karriere retninger.
  • Øge viden, de opnåede i deres akademiske kurser via praksis og real-life anvendelse af begreber og principper, de har mestret.
  • Netværk med fagfolk, ledere og medlemmer af industrien, hvilket giver eleverne mulighed for at udvikle faglige partnerskaber og industri-forbindelser.
  • Kast dig ud i selv-læring og forfølge emner af interesse, der kan være genstand for deres fremtidige personlige studier.
  • Få konkrete erhvervserfaring og sætte dem i stand til at være funktionelt klar og effektiv i deres fremtidige beskæftigelse.
 • Udforsk og udføre iværksætter og andre kreative initiativer.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret November 8, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
3,900 USD
Information
Deadline
Locations
Kina - Macau
Startdato: Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
Kina - Macau
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Videoer

Vicky Chen - Heritage Management