Bachelor I At Købe Ledelse

VIA University College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I At Købe Ledelse

VIA University College

Bachelor i Indkøb Ledelse

Bacheloruddannelsen i Purchasing Management er en 3½-årig fuldtids-program undervises på engelsk struktureret som en AP grad og en BA top-up.

Du vil lære at arbejde med køb på en uafhængig måde gennem forskning og udvikling. Du vil være i stand til at foretage et skøn over de finansielle og logistiske dele af en virksomhed i mode og livsstil sektor og til at håndtere både de interne og eksterne forhandlinger. Du får et indgående kendskab til forretningsmæssige og finansielle teorier og lære at sætte forretningskonceptet og strategi for et selskab i praksis i et internationalt marked.

Du vil også lære at overvåge og holde styr på processer og projekter, der kan sikre optimeringen af ​​indkøbsfunktionen og du arbejder med produktudvikling og leverandør udvikling, forhandling og sourcing. Du lærer også om de materialer, som produkterne er lavet. På den måde vil du have en fordel i forhandlingerne og beslutningstagningen. Derudover lærer du om de juridiske og kulturelle faktorer i en global industri. Endelig vil du være bekendt med tolkning på markedet og bruge dette som udgangspunkt for planlægning indkøbsaktiviteter.

De fælles kerne projekter kursusprogrammet forbedre dine kompetencer vedrørende tværfaglige samarbejder, og den obligatoriske praktikophold giver dig chancen for at udvide dit netværk og CV.

Programmet finder sted på Campus Herning.

Indhold og struktur

Bachelor (BA) top-up tager tre semestre. Henviser til, at AP Uddannelsen giver dig grundlæggende indsigt og værktøjer til at navigere i modebranchen, BA top-up giver dig chancen for at blive dybt optaget af mønster design. På dette stadium af din uddannelse forventer vi, at du skal være i stand til at arbejde på en mere uafhængig måde.

Programmet er organiseret med fælles projekter for alle BA-studerende i løbet af første semester. Bagefter har vi fokus på dit valgte speciale.

Valgfag fag og en placering periode på 3. og 6. semester i modebranchen er obligatoriske dele af programmet så godt, og du konkludere dine studier med en bachelor opgave.

Ved slutningen af ​​din BA-grad, vil du være kvalificeret til at deltage i en videregående uddannelse eller finde et job i mode- og livsstilsbranchen.

Karrieremuligheder

Med en BA grad i Purchasing Management (Mode), har du færdigheder til at blive en indkøbschef arbejder med leverandører fra hele verden. Som leveringstidspunktet er lige så vigtigt som pris og kvalitet af artiklerne, er det din primære ansvar at forhandle disse faktorer til en tilfredsstillende standard. Ligeledes du overvåge og holde styr på processer og projekter, der kan sikre optimeringen af ​​indkøbsfunktionen og du vil arbejde med produktudvikling og leverandør udvikling, forhandling og sourcing. Du kender de juridiske og kulturelle faktorer i en global industri, så du er i stand til at samarbejde med internationale og danske partnere og leverandører.

Den teoretiske viden, som du erhverver i løbet af dine studier vil være en fordel, når det kommer til at styre projekter i en indkøbsafdeling.

Adgangskrav

VIA University College vil acceptere ansøgninger fra internationale studerende, der har en:

  • De gymnasiale uddannelser
  • International eller europæisk studentereksamen
  • High school i USA / Canada + mindst et år på et universitet / kollegium
  • Mindst to års relevante undersøgelser fra universiteter i Afrika, Indien, Pakistan og lande med et lignende uddannelsessystem
  • Studerende, der har gennemført det første år af en bachelorgrad kan også anvende, men får brug for individuel vurdering, afhængigt af oprindelsesland.

Alle studerende er forpligtet til at have opnået matematik / økonomi svarende til en dansk niveau C - og engelsk svarende til et dansk niveau B. Derudover vil du nødt til at gøre en indrømmelse opgave. Opgaven for internationale studerende optagelse kan downloades fra vores hjemmeside fra 1. februar.

Deadline og yderligere oplysninger kan findes i opgaven.

Varighed og pris

  • Start dato: September 2016
  • Varighed: 3,5 år
  • Pris: 52.500 EUR (gælder fuldt ud for ikke-EU-borgere)
  • Campus / Sted: Herning
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 23, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
7 semestre
Fuldtid
Price
Pris
52,500 EUR
Information
Deadline
Kontakt skolen
1 February - 15 March
Locations
Danmark - Herning
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
1 February - 15 March
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Danmark - Herning
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
1 February - 15 March
Slutdato Kontakt skolen
Price
Studieafgift gælder for ikke-EU-borgere