Bachelor i Automotive Engineering

HAN University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Automotive Engineering

HAN University of Applied Sciences

Bachelor i Automotive Engineering

Er du passioneret inden for bilindustrien? Elsker du udfordringer? Vil du være en del af overgangen til rene, effektive og intelligente biler? Automotive Engineering på HAN giver dig alle de indbyggere i den internationale bilindustri samt en solid fod i marketing, management og business økonomi. Dine færdigheder vil være i høj efterspørgsel.

Beliggenhed: Arnhem
Varighed: 4 år
Grad: Bachelor of Science
Kursus: start september

Automotive ingeniører er alsidige fagfolk med specifikke tekniske færdigheder, der er relevante for bilindustrien. De er involveret i at designe, teste, styre, producere og vedligeholde køretøjer. Automotive ingeniører træffer løbende beslutninger baseret på kombinationen af ​​teknologi, handel og forretningsmæssige overvejelser. Dette sætter dem adskilt fra forretningsfolk såvel som fra den mekaniske ingeniør, da de har et bredt kendskab til produktet (køretøjet) og er forbindelsespinden mellem en bred vifte af discipliner.

Teori og praksis

På HAN University of Applied Sciences er teori og praksis tæt forbundet. Under Automotive Engineering kurset bliver du konstant udfordret til at sætte teori i praksis. For eksempel, når man overvejer praktiske spørgsmål som: Hvilken slags motor vil du bruge til en kartel-elektrisk, forbrænding eller hybrid? I løbet af kurset arbejder du i grupper på 6-8 studerende på praktiske opgaver og projekter fokuseret på fremtidige mobilitetsbegreber. Et sådant projekt er det tværfaglige HAN Formula Student Team, hvor du opbygger en formel race bil og bruger dette til at konkurrere mod hold fra hele verden. HAN Eco-marathon er et andet projekt, hvor du arbejder i et hold af studerende. Målet her er at udvikle det mest energieffektive køretøj muligt.

Forskning

Specialiseret uddannelse og anvendt forskning har spillet en afgørende rolle i den nylige omorganisering af den hollandske bilindustri. HANs bilinstitut har holdt trit med disse ændringer ved at integrere forskning i sin uddannelse. Studerende, foredragsholdere og forskere gennemfører anvendt forskning på emner som smart mobilitet, elektrificering af motoren og avanceret driverstøtte. Resultaterne flyder tilbage til uddannelse og ind i fagområdet. På denne måde vil du være i spidsen for udviklingen inden for bilindustrien.

Lab faciliteter

HAN Automotive Institute har moderne, veludstyrede laboratorier. Her arbejder du på at udvikle, teste og forbedre alle former for køretøjer. For eksempel i hydrogenlab, hvor du kan teste udstyr, der gør det muligt for køretøjer at køre på hydrogen. Eller du kan bruge forskningslaboratoriet med sine mange testmiljøer. Næsten alle disse er udstyret med selvudviklet dataovervågningsudstyr baseret på LabVIEW, et grafisk programmeringssprog. Som Automotive Engineering-studerende hos HAN har du de faciliteter, du har brug for til at teste og udvikle innovative mobilitetsløsninger fra fremtiden.

1. og 2. år

De første to år af kurset giver dig et solidt fundament i alle discipliner inden for bilindustrien. På denne måde opdager du, hvor dine interesser og talenter ligger, så du kan lave valg om specialisering senere i kurset. Udover automobil- og tekniske fag lærer du også ins og outs af ledelse, kommunikation og energibesparelse. Disse emner bliver altid henvendt i forbindelse med projekter, så du kan straks anvende din viden i praksis.

Kurser 1. år

 • Introduktion til Automotive Engineering
 • matematik
 • Mekanik
 • Vehicle Dynamics
 • Motorteknologi
 • Elektroniske og indlejrede systemer
 • Omborddiagnose
 • Handel og markedsføring
 • Kommunikationsegenskaber

Kurser 2. år

 • Control Systems Engineering
 • elektriske systemer
 • Mekanik
 • Dynamics
 • styrken af ​​materialer
 • produktion
 • Marketing og kommunikation

3. år

I dit 3. år laver du en stilling på et internationalt orienteret firma, helst uden for Holland. Dette udsætter dig for nye oplysninger og arbejdsmetoder inden for dit studieområde. Før du begynder, trænes du på alle aspekter af arbejdspladsen under et forberedelsesprogram. Selvfølgelig er du fri til at vælge din egen arbejdsplads. Du kan gå til en af ​​vores partnere i Holland, for eksempel DAF eller VDL. Eller hvad med at sprede dine vinger og tage til udlandet, til et firma som BMW eller Delphi? HAN opfordrer dig til at vælge den sti, der passer til dig.

Kurser 3. år

 • Praktikophold
 • Specialisering

4. år

Det fjerde og sidste studieår begynder med et mindre program for et semester. Dette giver dig mulighed for at uddybe eller udvide din viden inden for et bestemt aspekt af bilindustrien. Hvis du foretrækker at blive i Holland, kan du følge en af ​​de fremragende underårsmænd, der tilbydes af HAN Automotive Institute: Lightweight, Autotronics, forbrændingsmotorer eller intelligente køretøjer. En anden mulighed er at følge en minor på et andet universitet i Holland eller i udlandet, eller følg et brobyggerprogram for at forberede dig til en masteruddannelse.

 • Minor
 • Graduation Assignment

I slutningen af ​​dit kursus er det tid til dit mest udfordrende trin hidtil: gradueringstildelingen. Dette er den endelige evaluering af al den viden og de færdigheder, du har erhvervet. Du skal demonstrere, at du har opnået de kompetencer, der kræves af en bilingeniør på et akademisk niveau. Du udfører selvstændigt en opgave og præsenterer dine resultater og løsninger i en kandidatrapport. Du kan gøre din opgave hos et internationalt bilselskab efter eget valg som Volvo, DAF eller Aston Martin.

International indstilling

Automotive Engineering kursus har et stærkt internationalt fokus. Det giver dig mulighed for at studere i udlandet i løbet af din mindreårige eller arbejde i et firma uden for Holland under din praktikophold eller eksamen. Derudover har du også oplevelsen af ​​et virkelig internationalt klasseværelse med studerende fra over 40 forskellige lande. Når du arbejder sammen om projekter, samler du på de forskellige kulturelle vaner og ideer fra dine klassekammerater. På denne måde lærer du, hvordan du effektivt kan arbejde med mennesker fra forskellige kulturer og baggrunde. En væsentlig færdighed for en vellykket karriere i den globale bilindustri.

Karrieremuligheder

Som Automotive Engineer kan du arbejde for en bred vifte af virksomheder, institutter og agenturer. Du kan være aktiv inden for forskning og udvikling, fremstilling eller salg af produkter i forbindelse med biler eller transport. Kurset arrangerer en årlig karrieredag, hvor over 40 virksomheder er til stede for at give information om jobplaceringer, kandidatprojekter og job. Vores kandidater får job som:

 • Køretøjsudviklingsingeniør
 • Engine Development Engineer
 • Køretøjstestingeniør
 • Engine Test Engineer

Masters?

Hvis du nyder at studere og vil specialisere dig yderligere, kan du altid fortsætte med en kandidatgrad. Der er mange Masters programmer i Holland og i udlandet, som kan være interessante, når du er færdiguddannet. Med en BSc i Automotive Engineering fra HAN, vil det være en smidig overgang til et af disse HAN Masters programmer:

 • Master i Automotive Systems
 • Master i Control Systems Engineering

Studiebelastning pr. Uge

 • Kontakt timer: 20
 • Individuelle studietimer: 20

Division teori, praksis og studere coaching

 • Teori: 45%
 • Øvelse: 45%
 • Studie coaching: 10%
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret November 27, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,060 EUR
EU / EEA-studerende: € 2.006; studerende uden for EU: € 8.465
Information
Deadline
Kontakt skolen
Non-EU candidates must apply before 1 June
Locations
Holland - Arnhem, Gelderland
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Non-EU candidates must apply before 1 June
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Holland - Arnhem, Gelderland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Non-EU candidates must apply before 1 June
Slutdato Kontakt skolen