Read the Official Description

Okan University, En af de mest fremtrædende og fornemme fundament universiteter i Tyrkiet, er hjemsted for et mangfoldigt bachelor og kandidatstuderende krop 14.000. I øjeblikket, Okan Universitet har studerende fra 43 forskellige lande. Det tilbyder mere end 138 bachelor-og kandidatuddannelser. Universitetet består af seks fakulteter, to anvendte videnskaber skoler og tre forskerskoler. Universitetet tilbyder også et udvalg af to år associate uddannelser, der svarer til de i-demand faglige muligheder.

Okan University er beliggende i Istanbul, den eneste by, der strækker sig over de to kontinenter, Europa og Asien. Udover de vigtigste campus på den asiatiske del af Istanbul, med dens moderne fakultet bygninger, kollegier og sociale faciliteter, Okan Universitet har tre andre campusser i centrale steder på både europæiske og asiatiske side af byen.

Den nye globale forretning æra af kant forretningsforbindelser kræver et nyt sæt af ingeniørkompetencer. Okan University Automotive Engineering bacheloruddannelseHave ændret sine programmer i overensstemmelse hermed, byder på et rigt udvalg af koncentration områder for at opfylde de unikke karriere behov hos vores studerende. Vores verdensklasse fakultet medlemmer fra forskellige baggrunde giver en balance mellem teori og praksis i udførelsen af ​​læseplanen.

Vi lægger stor vægt på at udvikle "Lære at lære" færdigheder af vores studerende til at udstyre dem med evnen til at forblive konkurrencedygtige i deres karriere. Strategiske, innovative, systemer og kritisk tænkning ordninger er væsentlige elementer i vores pensum, der giver brede ledelsesmæssige kompetencer samt de nødvendige værktøjer, teknikker og ressourcer for vores studerende til at klare sig i den globale verden af ​​teknik og relaterede virksomheder. Disse aspekter spænder fra de indre funktioner i bilmotor til eksterne aspekter som køretøjers aerodynamik, og fra egenskaberne for de, der anvendes i biler til transport analyse materialer. Det teoretiske grundlag for industriel praksis og praktiske anvendelser af teorien om mekanik, dynamik, forbrænding, aerodynamik mv vil blive præsenteret i en velafbalanceret måde. Repræsentanter fra industrien vil blive inviteret lejlighedsvis som gæstetalere til at give seminarer om aktuelle situation og tendenser i bilindustrien.

De kandidater af programmet vil blive udstyret med en dyb forståelse af bil som en teknisk system som helhed. Disse kandidater, efter at have været igennem en ekstra og målrettet uddannelse, vil sandsynligvis indtage nøglepositioner i branchen på længere sigt.

Vi vil gerne vores studerende til at overveje Okan University Automotive Engineering bacheloruddannelse som en investering for at opnå en konkurrencemæssig professionel kant og nyde en succesfuld karriere liv. Vores aften og weekend klasser er designet til at lette tidsstyring af et arbejdsliv kombineret med studier

Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by Okan University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
Free
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date