Læs den officielle beskrivelse

I Bæredygtig Innovation du studere innovationer fra et teknologisk, økonomisk og samfundsmæssigt perspektiv, for at aktivere samfundet til at forbruge og producere på en bæredygtig måde.

Det er ikke bare se på udformningen af ​​en elbil, for eksempel, men på design kombineret med den nødvendige infrastruktur (ladestationer) samt udviklingen af ​​markedet, love og regler, og de bredere virkninger på mobilitetsmønstre, byplanlægning og klimaet.

Denne form for designprocessen altid involverer flere aktører såsom regeringen, industri, grupper i samfundet, videninstitutioner og forbrugere.

Samfund og teknologi

Studerende fra Sustainable Innovation-programmet er uddannet til at bruge teknologi til at løse samfundsmæssige spørgsmål, for at styrke velfærd og trivsel i verden. Bare et par eksempler er:

  • positionen af ​​Nederlandenes på det europæiske marked for bæredygtig energi
  • design af intelligente hjem og elnet
  • teknologisk innovation i udviklingslande, såsom biobrændstoffer i Indien
  • vurdere fordele og ulemper ved nye teknologier, såsom underjordisk lagring af CO2
  • identificere samfundsmæssige problemstillinger i forhold til nye teknologier som elbiler

Højest vurderet i Guide til at vælge et universitet og Elsevier

Bæredygtig Innovation er et stort, som formelt er en del af bacheloruddannelsen Innovation Sciences (Technische Innovatiewetenschappen). Innovation Sciences Bacheloruddannelsen modtog en høj rating i Keuzegids Universiteiten 2016 (på hollandsk) (Guide til at vælge et universitet 2016). Programmet scorede meget i forhold til andre sammenlignelige programmer.

I Elsevier 2015 Innovation Sciences bacheloruddannelsen er vurderet (meget) god af de studerende. Eindhoven studerende på Innovation Sciences angiver, at de er meget tilfredse med lærerne, at programmets indhold og eksamener.

Eindhovens universitet for teknologi (TU / e) er den bedste universitet (af teknologi) i Nederlandene, i henhold til Elsevier 2015 og Keuzegids Universiteiten 2016 (Guide til at vælge et universitet 2016). Eindhovens universitet for teknologi var også den bedste rangerede hollandske University i Global beskæftigelsesegnethed Survey.

Major Bæredygtig Innovation

Din fremtid begynder ved TU / e i Bachelor College, hjem til universitetets bacheloruddannelse. Som studerende på denne Bachelor College får du masser af muligheder for at sammensætte din egen undersøgelse på baggrund af dine interesser og ambitioner. I Bachelor College du begynder med en tre-årig bachelor, efter en række obligatoriske fag som matematik og fysik og læring teknisk design. I Bachelor College udvikle dig færdigheder, som du har brug for i industrien og lærer at oversætte din teknologiske viden til programmer, der er relevante for samfundet. Dine vigtigste en væsentlig del af din bachelor studie. Det er, hvor du vælger det område, hvor du ønsker at arbejde senere som ingeniør. Dette er grundlaget for din uddannelse.

Denne hjemmeside giver mere information om de store Bæredygtig Udvikling. Bæredygtig Innovation er et stort, som formelt er en del af bacheloruddannelsen Innovation Sciences (Technische Innovatiewetenschappen). Efter eksamen i denne store du modtager diplom for bacheloruddannelsen Innovation Sciences (Technische Innovatiewetenschappen). og graden af ​​Bachelor of Science i Sustainable Innovation.

Bæredygtig Innovation er en af ​​de to store selskaber inden bacheloruddannelsen Innovation Sciences (Technische Innovatiewetenschappen). Den anden store er: Psykologi & Technology. Studieordningen (de valgfag) giver mulighed for at følge begge.

NVAO akkreditering

Dette program er juridisk anerkendt og akkrediteret af Akkrediteringsrådet Organisationen af ​​Nederlandene og Flandern (NVAO).

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra Eindhoven University of Technology »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date