Læs den officielle beskrivelse

Okan University, en af ​​de mest fremtrædende og fornemme fundament universiteter i Tyrkiet, er hjemsted for et mangfoldigt bachelor og kandidatstuderende krop 14.000. I øjeblikket, Okan Universitet har studerende fra 43 forskellige lande. Det tilbyder mere end 138 bachelor-og kandidatuddannelser. Universitetet består af seks fakulteter, to anvendte videnskaber skoler og tre forskerskoler. Universitetet tilbyder også et udvalg af to år associate uddannelser, der svarer til de i-demand faglige muligheder.

Okan University er beliggende i Istanbul, den eneste by, der strækker sig over de to kontinenter, Europa og Asien. Udover de vigtigste campus på den asiatiske del af Istanbul, med dens moderne fakultet bygninger, kollegier og sociale faciliteter, Okan Universitet har tre andre campusser i centrale steder på både europæiske og asiatiske side af byen.

Den nye globale forretning æra af kant forretningsforbindelser kræver et nyt sæt af ledelsesmæssige kompetencer. Okan University Bank og Finans Undergraduate ProgramHave ændret sine programmer i overensstemmelse hermed, byder på et rigt udvalg af koncentration områder for at opfylde de unikke karriere behov hos vores studerende. Vores verdensklasse fakultet medlemmer fra forskellige baggrunde giver en balance mellem teori og praksis i udførelsen af ​​læseplanen.

Vi stræber efter at indgyde ekstraordinære ledelsesmæssige kompetencer i forskelligartet gruppe af studerende, der kommer fra Istanbul Business District og fra andre dele af Tyrkiet samt fra internationale virksomheder. Internationale sommer-programmer tilbydes også til vores virksomhed Banking and Finance Undergraduate Program studerende til at udvide deres vision og vidensbase via global eksponering.

Okan University stræber kontinuerligt at fremme udviklingen af ​​viden både nationalt og internationalt med sin høje kvalitet elevcentreret undervisning, godkendte programmer og dets forskningscentre. Tro mod sit motto, "Leader i University-Business Samarbejde", Okan University effektivt kombinerer teori og praksis ved at ansætte fremtrædende videnskabelige personale og indbydende professionelle eksperter til at belære de studerende til at forberede dem til en vellykket karriere. I tæt samarbejde med forskellige erhvervssektorer, har universitetet udviklet læseplaner og praktik programmer for sine studerende til at forbedre deres beskæftigelsesegnethed færdigheder.

Vi lægger stor vægt på at udvikle "Lære at lære" færdigheder af vores studerende til at udstyre dem med evnen til at forblive konkurrencedygtige i deres karriere. Strategiske, innovative, systemer og kritisk tænkning ordninger er væsentlige elementer i vores pensum, der giver brede ledelsesmæssige kompetencer samt de nødvendige værktøjer, teknikker og ressourcer for vores studerende til at klare sig i den globale verden af ​​erhvervslivet.

Vi vil gerne vores studerende til at overveje Okan University Bank og Finans Undergraduate Program som en investering for at opnå en konkurrencemæssig professionel kant og nyde en succesfuld karriere liv. Vores aften og weekend klasser er designet til at lette tidsstyring af et arbejdsliv kombineret med studier

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra Okan University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
Free
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date