Bachelor i bibelske og teologiske studier

North Park University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i bibelske og teologiske studier

North Park University

Bachelor i bibelske og teologiske studier

Hvorfor studere bibelske og teologiske studier?

Som en bibelsk og teologiske studier større, vil du bruge en dybtgående bibelstudie, teologiske udforskning, og historien om kirken for at uddybe din forståelse og praksis af tro. Du vil tilegne sig kritisk tænkning og se konsekvenserne af det, du lærer det virkelige liv. Som kandidat, kan du forfølge et liv i tjeneste eller den akademiske verden, eller følge din opfordring til offentlig tjeneste eller virksomhed.

Hvorfor North Park?

Kom studere Bibelen og teologi med professorer fra forskellige traditioner i den kristne tro, og blandt de studerende, der er kristne og ikke-kristne. Du vil studere og engagere Bibelen og teologi gennem forbindelse med North Park urbane, multikulturelle omgivelser, hvor du har chancen for at udvikle et globalt perspektiv på den kristne tro. Du vil blive udfordret til at uddybe din tro, udvide din viden, og vokse din passion for at tjene Gud og andre.

Karriere i bibelske og teologiske studier

  • Ministeriet
  • Professor
  • Forfatter
  • Missionary
  • Nonprofit direktør

Alumni Graduate Schools

Studerende ofte fortsætte deres studier med kandidatuddannelser ved North Park Theological Seminary og North Parks Schools of Business og Nonprofit Management eller uddannelse. Alumni har også forfulgt grader på blandt andet Fuller Theological Seminary, Duke Divinity School, Garrett-Evangelical Theological Seminary, og Bethel Seminary.

Elevprofilen

"Jeg skriver og udfører talt ord poesi," siger bibelske og teologiske studier større Deima Thompson C'13, Der i øjeblikket arbejder med fakultetet på et projekt til at oversætte udvalgte bibelske passager i poesi. "North Park har givet mig en plads til at bruge mine talenter."

Interessante Klasser

I et kursus med titlen "Det græsk-romerske verden af ​​St. Paul og St. John," studerende har mulighed for at tage en studietur gennem arkæologiske udgravninger i Grækenland og Tyrkiet, de gamle områder i Achaia og Lilleasien. Du vil udforske første hånd den sociale, politiske, geografiske og religiøse kontekst af Det Nye Testamente.

Tro i praksis

University Ministerier programmer som Urban Outreach og globale partnerskaber får North Park studerende er involveret i tjeneste-learning initiativer og frivillige muligheder i hele byen, og rundt omkring i verden. Disse erfaringer går hånd i hånd med klasser som Justice i bibelske og Praktisk Teologi, hjælper eleverne engagere Bibelen med spørgsmål om social retfærdighed.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Chicago, Illinois
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Chicago, Illinois
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen