Bachelor i billedkunst - teater

Memorial University, Grenfell Campus

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i billedkunst - teater

Memorial University, Grenfell Campus

Vores fireårige bachelor i kunsteksamen i teater er den eneste af sin art i Atlanterhavet Canada. Du kan studere skuespil eller teknisk teaterproduktion.

Acting stream - Udvikle grundlæggende funktionsfærdigheder, herunder stemme, bevægelse og tale. Du lærer at anvende disse færdigheder til scene undersøgelse, teknik og live performance.

Teknisk teaterstrøm - Master de vigtigste færdigheder i teaterproduktion, herunder belysning, lyd, garderobe, rekvisitter, tømrerarbejde, udformning, naturskønne malerier og scenestyring.

Hvorfor studere teater på Grenfell?

Grenfells teaterprogram kombinerer praktisk og akademisk træning. Udover at arbejde med teaterfolk, får du en bred liberal arts uddannelse med en stærk koncentration i dramatisk litteratur. Så om du forfølger dine teatralske drømme eller beslutter at bruge din grad som platform for en anden karriere, vil du være godt forberedt.

Rejser til Det Forenede Kongerige

I dit sidste semester, tilbringe op til otte uger på Memorials Harlow Campus (UK) tage master klasser med britiske fagfolk og se shows i London og Stratford-upon-Avon.

Overkommelig undervisning

Nyd den laveste undervisning i engelsktalende Canada - stor værdi for en højkaliber teaterundervisning.

Små klassestørrelser

Vi tror på at give en-til-en opmærksomhed. Vores skuespillerklasser har højst 20 studerende, og vores tekniske teaterproduktionsklasser har højst 15 studerende.

Industriforbindelser

Du vil lære af eksperter på området. Vores fakultet og medarbejdere er skuespillere, direktører og tekniske teaterproduktion fagfolk, der har arbejdet rundt om i verden. Vores mesterklasser, instrueret af gæstekunstnere, giver et nyt perspektiv på forskellige specialiserede teaterfærdigheder.

Store produktionsmuligheder

Hvis du er en fungerende studerende, vil du være i mindst seks produktioner, og hvis du er teknisk teaterstuderende, vil du arbejde på mindst 12 produktioner.

Bred karriere muligheder

Vores kandidater er ansat i teater, film, tv og en bred vifte af andre discipliner, herunder uddannelse og lov. Tjek hvad nogle af vores kandidater gør.

Beliggenhed

Newfoundland har en levende kunstscene og er hjemsted for mange talentfulde skuespillere, dramatikere, direktører og producenter. Flere professionelle teatervirksomheder opererer i provinsen; de beskæftiger ikke kun vores kandidater, men også vores nuværende studerende. Vores provins fortsætter med at fremme en voksende industri i film og tv.

To grader om fem år

Nogle af vores studerende vælger at blive i et ekstra år for at fuldføre en bachelor of arts (engelsk) grad ud over deres BFA (teater). Dette er en god mulighed, især for studerende, der overvejer at blive gymnasielærer.

Adgang

Adgang til vores teaterprogram er konkurrencedygtig. Du skal opfylde de generelle adgangskrav til Memorial University. For at blive betragtet som skuespil, skal du udarbejde en audition eller blive overvejet til teknisk teaterproduktion, du vil have et interview. For den fungerende stream, bedes du forberede en monolog, ikke længere end 3 minutter, fra et moderne spil. Ansøg nu.

Karriere muligheder

fungerende

Stage skuespiller | Film- og tv-skuespiller | Teaterpædagog | Radiosender | Kunstadministrator

Teknisk teaterproduktion

Lysdesigner | Scenisk kunstner | Sceneleder | Eventplanlægger | Prop maker | Teknisk direktør | Rigger | Film- / tv-personale | Operations koordinator | Teaterpædagoger

Nogle kandidater vælger at gå videre til at studere andre områder, såsom uddannelse og lov. Tjek hvad nogle af vores teaterkandidater gør.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Memorial University, Grenfell Campus
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Canada - Corner Brook, Newfoundland and Labrador
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates