Read the Official Description

Bachelor i Biologi

Velkommen til biologi på Birmingham-Syd! Vi tilbyder en dynamisk akademisk program, der forbereder vores studerende til en række karrierer i sundhedssektoren, forskning og beslægtede områder i en kollaborativ indbydende atmosfære.

Vores studerende ikke bare studere videnskab, gør de science-i vores klasseværelser og laboratorier, på ekskursioner og forskningsprojekter, og gennem præ-professionelle praktikophold og studere i udlandet erfaringer. Vores program lægger vægt hands-on læring på måder, der skærpe problemløsning og kritisk tænkning færdigheder, som er grundlaget for en succesfuld karriere. Små klasser og laboratorier tillade fakultet til at vejlede de studerende i små grupper og en-til-en-indstillinger; vores klasseværelser og laboratorier er placeret i state-of-the-art Elton B. Stephens Science Center, fyldt med udstyr bachelorer på mange andre skoler aldrig se.

Birmingham Sydlige biologistuderende gå på at være læger, tandlæger og sygeplejersker, forskere, der søger at helbrede sygdomme og lærere uddanne den næste generation af forskere. Men der er andre muligheder, du måske ikke har tænkt på: patentsagførere genetiske rådgivere, biomedicinske illustratorer og mange flere. Én ting, vi garantere-BSC biologistuderende opgradere med en sand forståelse af kompleksiteten og spekulerer iboende i verden omkring dem, og klar til at tackle enhver udfordring kommer næste. Vores opgave er at fodre din nysgerrighed. I sidste ende, er du kun begrænset af dine egne mål.

Her på Birmingham-Southern biologi afdeling:

  • Vores Biology Research Program tilbyder muligheder for at arbejde sammen med fakultetet undersøge spændende og relevante videnskabelige problemer. Disse omfatter Summer Research Associate Program.
  • Seniorer deltager i Capstone forskningserfaring.
  • Vores aktive Pre-Health Program giver eleverne mulighed for at arbejde sammen med praktiserende læger med praktikophold og shadowing muligheder og mødes med administratorer fra læger, tandlæger og andre faglige skoler.
  • Vores sundhedssektoren rådgivende udvalg rådgiver studerende fra dag ét om, hvordan man forberede sig til professionel skole og hjælper med ansøgningsprocessen, så du har den bedste chance for at komme ind i professionel skole, du ønsker.

Du får ud i marken, uanset om det betyder en international erfaring som en økologi tur til Galapagos-øerne, dykning med professorer på et koralrev i Honduras, eller blot ledende klasse eksperimenter ved vores egen Turkey Creek Nature Preserve blot et par miles fra campus.

Forskning på BSC

En af vores afdelingens største styrker er vores forskningsprogram. Studerende, der planlægger en karriere inden for forskning få værdifulde en-til-en uddannelse og et forspring på deres karriere. Pre-sundhed studerende får en kant over andre ansøgere og vise professionelle skoler, hvor alvorligt de er. Uanset deres endelige mål, alle deltagere i vores forskningsprogram finpudse deres skrivning, offentlige taler, problemløsning, kritisk tænkning, og selvdisciplin færdigheder.

Alle vores biologi majors arbejder tæt sammen med et fakultet medlem på et forskningsprojekt til to semestre som en del af deres Senior Capstone Experience (BI 470, BI 472 eller BI 499). De deler deres forskningsresultater med hele BSC samfund under den årlige Senior Science og matematik konferencen; nogle også præsentere ved regionale eller nationale videnskabelige konferencer eller endda medforfatter artikler baseret på deres forskning.

Nogle af vores elever søge yderligere forskning erfaring gennem vores Summer Research Associate Program eller gennem uafhængige undersøgelse kursus kreditter i løbet af skoleåret (BI 293, 393 eller 493).

Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by Birmingham-Southern College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date